Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uspomene

'Sjećam se i Djedovog zadaha': Možete li prepoznati dječaka s fotografije?

Foto: Instagram
1/5
26.12.2018.
u 08:45

Posebno oduševljene bile su njegove obožavateljice koje su komentirale da je bio presladak, a fotka je skupila preko 3000 lajkova.

Glumac Janko Popović Volarić na Instagramu se prisjetio Božića kada je bio dječak, te je objavio fotku na kojoj pozira s djedom Božićnjakom.

"Sve na ovoj fotki... majica (a posebno kragna), natpis na vratima, Djedove naočale... A sjećam se i zadaha... Pokloni za djecu, odojci i francuska za odrasle... Eee uspomene... Nema do sindikalne dodjele poklona... Svima sve najbolje", napisao je glumac ispod fotografije.

Posebno oduševljene bile su njegove obožavateljice koje su komentirale da je bio presladak, a fotka je skupila preko 3000 lajkova.

Pogledajte gdje su i što danas rade dance zvijezde 90-ih:

Ključne riječi

Komentara 14

DU
Deleted user
09:55 26.12.2018.

Hehehe...to sa zadahom je mogao i prešutjeti...

Avatar Prosenjak
Prosenjak
15:29 26.12.2018.

Nikad čuo...

DU
Deleted user
10:24 26.12.2018.

Janko se malo zeznuo pa odao...nije to bio djed Božičnjak niti se slavio Božić nego kao i sva djeca komunističkih protuha Novu godinu sa djeda Mrazom... u to doba kad je Jankec hodal sa starcima po sindikalnim zabavama mi smo išli na polnoćku i ismijavali se sa djeda Mrazom i borovima na "Trgu Republike" koje su kitili za Novu godinu i onda su pokidani tako stajali skoro do 01.maja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije