Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
boris novković:

Sinovi su premali da bih od njih za rođendan očekivao više od puse

boris
Arhiva
15.12.2011.
u 08:00

Kao iznenađenje publici će ponuditi svoju obradu jedne Đorđeve pjesme te goste iznenađenja. Tri dana poslije rođendan će slaviti s najmilijima, suprugom Lucijom i sinovima Noom i Bonom.

Na obljetničkom koncertu 22. prosinca Boris Novković će u Ciboni, osim 25 godina karijere, slaviti i svoj 44. rođendan, koji mu je tri dana poslije, na Božić.

– Nadam se da nećemo eksplodirati od veselja. Koncert će biti emotivno-rokerski obojen, s gostima iz gradova koji su obilježili moj život i karijeru. Iz Zagreba će to biti Hus, Brk, iz Sarajeva Kemal Monteno, a iz Beograda Željko Joksimović.

Kao iznenađenje publici će ponuditi svoju obradu jedne Đorđeve pjesme te goste iznenađenja. Tri dana poslije, rođendan će slaviti s najmilijima, suprugom Lucijom i sinovima Noom i Bonom.

– Rođendane pamtim po veselju, sreći, ali sjećam se i da sam kao dijete žalio jer sam, umjesto dva, uvijek dobivao jedan dar – smije se. Priznaje da jedva čeka bakalar koji Lucija sprema za Badnjak, a sinovi su premali da bi od njih poželio nešto više osim puse.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije