Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Različita mišljenja

Simon Cowell javno je priznao: Ja volim grudi Britney Spears

simon
Pixsell
14.09.2012.
u 20:47

Britney i Cowell u showu Jimmyja Kimmela promovirali su novu sezonu showa 'X Factor'. Dok ona misli da su ruke njezino seksi oružje, Cowell se nije složio s tim

Glazbeni producent poznat je kao ljubitelj žena, a svoju reputaciju dokazao je tijekom gostovanja u showu Jimmyja Kimmela. Zajedno s Britney Spears (30) promovirao je novu sezonu showa u napola raskopčanoj košulji.  Voditelj im je u jednom trenutku postavio isto pitanje kako bi vidio razmišljaju li slično. Kimmela je zanimalo što Britney misli za koji dio njezinog tijela Simon Cowell (52) smatra da je najseksi. Dok je ona sramežljivo izjavila \'moje ruke\', on je izjavio da voli njezine grudi.

Intervju je započeo pristojno. Britney je pričala da je jako sretna otkako je postala članica žirija, a otkrila je i što je mislila o Cowellu prije nego što je počela surađivati s njime. 

- Mislila sam da je primitivan i nepristojan, takav dojam odaje. Onda smo se čuli preko telefona i shvatila sam da je drag  - izjavila je Britney, a Cowell joj je uzvratio komplimente. 

Voditelja je zanimalo i privlače li se njih dvoje, no Cowell se snašao i rekao da je Britney zaručena za jako dragog dečka.

Ključne riječi

Komentara 1

BO
BobCat
21:48 14.09.2012.

kako je ta britney bila pre zgodna, prije ni 10-ak godina... danas ju nebi štapom dirao...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije