Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SEKSOM I FOLKOM OSVAJAJU BALKAN

Severina priprema duet sa srbijanskom Pamelom Anderson

severina
Pixsell
29.09.2009.
u 09:42

Pjevačica Nataša Bekvalac, poznata kao srbijanska Pamela Anderson, otkrila je kako sa Severinom priprema duet koji bi se trebao naći na njezinu novom albumu.

Pjevačica Nataša Bekvalac, poznata kao srbijanska Pamela Anderson, otkrila je kako sa Severinom priprema duet koji bi se trebao naći na njezinu novom albumu.

Nataša, u Hrvatskoj najpoznatija po hitu "Nikotin" i Seve provele su predivnu večer u elitnom restoranu sa suradnicima na kojoj su sve dogovorile, otkrila je srpska zvijezda u intervjuu za Arenu. Ipak, nije željela otkriti previše detalja jer spada u onu vrstu ljudi koji prvo vole napraviti posao pa tek onda o njemu govoriti.

Srpska pjevačica najavljuje da će ona i Severina pokoriti balkansku estradu, a u tome će im pomoći i poznati srpski producent Raka Marić.

- Severina je inteligentna, duhovita i šarmantna žena koja zna što želi - kaže Nataša.

Ključne riječi

Komentara 12

Avatar Nevera
Nevera
05:04 30.09.2009.

A sad Adio! I tko zna kad, i tko zna gdje....

Avatar punkufer
punkufer
10:35 29.09.2009.

Ta jadna spodoba je srozava sve niže i niže i niže. Upravo je tragično vidjeti koliko će se netko tko je prije trubio o svom hrvatstvu, Gospi, vjeri i slično prodati za slavu i novac zabavljajući one koji klali njezin narod praktično nedavno. Katastrofa!

OB
-obrisani-
10:15 29.09.2009.

Severina je sposobna mlada žena i njeno ponašanje je baš sjajan primjer Hrvatske kulture, razvoja i napredka..Mogu biti Hrvati izuzetno ponosni na Severinu jer je odličan odraz stanja u lijepoj Hrvatskoj..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije