Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sve zanima samo jedno...

Severina i Igor objavili fotografije s mora, a njena poruka je: Biram ljude po duši

Severina Kojić
Foto: Instagram
1/6
28.06.2020.
u 18:02

Pjevačica i njezin suprug objavili su fotografije s mora, ali Igor nije otkivao svoju lokaciju pa se svi pitaju jesu li nakon dugo vremena Severina i Igor zajedno.

Severina je prije nekoliko dana otišla u rodni Split, pohvalila se brzo i fotografijom s mora uz koju je napisala stihove Leut Magnetika: Evo me doma, bolje volje sam odma... Danas je podijelila još jedan morski selfie i opet je odlučila svoju fotografiju opisati stihovima, a ovaj put odabrala je stihove pisca Stefana Simića.

I dalje biram ljude po duši. Ne po zvanju, statusu, parama. Briga me za to, iskreno. Duša me zanima. Ili nekoga osećam ili ne osećam. Ili mi prija ili ne prija. Ako ne prija Nema te sile da tu ostanem. Pa da je ne znam ko... Ili pored nekoga mogu da dišem ili se sklanjam...dio je stihova iz pjesme koje je stavila uz selfie.

Otkako se vratila iz Beograda u travnju nagađa se kako su se njezini odnosi sa suprugom Igorom Kojićem promijenili i da par ima ozbiljnih problema. Već duže vremena nisu viđeni zajedno u javnosti, a jedno vrijeme prestali su pratiti jedno drugo na Instagramu te je Severina napisala, pa obrisala poruku kako su Igorovi pokrovitelji njegovi roditelji Olja i Dragan... U kakvom je statusu njezin brak i odnos s Igorom ne otkriva, on također šuti o ovoj temi ali danas je i Igor objavio fotografiju s mora ne odajući na kojoj je lokaciji i je li možda na istom brodom na kojem je i njegova supruga.

Foto: Instagram screenshot

Što se dogodilo između nje i Igora ne otkriva javnosti, ali je zato s veseljem priznala preko svoj PR tima da se pomirila s bivšim menadžerom Tomicom Petrovićem s kojim je lani nakon 17 godina prekinula suradnju.

VIDEO Sve ljubavi Severine Kojić: Neke je krila, a o drugima rado pričala

 

Ključne riječi

Komentara 10

AE
Aedes2017
19:07 28.06.2020.

Staviti masku i na oči ..Corona i sl.beštije nikad ne spavaju ! Naročito kod ovakvih pročardanih polovnjača.

Avatar saaarac
saaarac
19:39 28.06.2020.

I ja se slažem da kod Severine sve zanima samo jedno

Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
18:56 28.06.2020.

Hoće li pasti kakav filmski uradak sa mora. Dugo ništa a karijera je u padu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije