Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne želi riskirati

Nives Ivanišević testirala se na koronavirus i objavila rezultate

Nives i Goran Ivanišević
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/5
28.06.2020.
u 14:00

Nives je bila uz supruga na turniru u Zadru kojeg je organizirao tenisač Novak Đoković koji je kasnije potvrdio da je zaražen.

Nakon što je njezin suprug, Goran Ivanišević potvrdio da je zaražen koronavirusom, iz samoizolacije se javila i voditeljica Nives. Napisala je kako se testirala već dva puta i da su rezultati bili negativni. 

Foto: Instagram screenshot

"Evo me živa i zdrava,ali u samoizolaciji. Dva testa su mi negativna,ali simptomi se mogu razviti do 14 dana od posljednjeg kontakta sa zaraženom osobom,tako da je bolje ne riskirati. Znam da je jako puno nejasnoća oko Covida,ali jedno je sigurno - nitko nije siguran. Želim svima koji se upravo bore s virusom da bude što kraće i bezbolnije,a svima ostalima da ga nikad ni ne pokupe! Čuvajte se ljudi" napisala je uz objavu.

Inače, Nives je bila uz supruga na turniru u Zadru kojeg je organizirao tenisač Novak Đoković koji je kasnije potvrdio da je zaražen. Goran je bio direktor turnira te mu je nakon dva negativna testa, treći ipak pokazao da je pozitivan na Covid-19. Srećom, kazao je da nema nikakve simptome. 

Ključne riječi

Komentara 1

OK
Omladinac koji to nije
17:49 28.06.2020.

Mudra si osoba.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije