Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rade Šerbedžija

Šerbedžija: Oscaru se ne nadam, radujem se Ćirinu uspjehu

rade šerbedžija
arhivska fotografija
26.10.2009.
u 14:32

U Hollywoodu je puno postigao, surađivao s kremom filmske industrije, od Michaela Cainea do Toma Cruisea, ali, ipak ima neostvarenu želju. Na spomen najrespektabilnije filmske nagrade smije se i odmahuje rukom.

Osim što radi na novom nastavku serijala o Harryju Potteru, Rade Šerbedžija željno iščekuje izlazak filma o Vasi Ladačkom. Uživao je, priča, raditi s Đorđem Balaševićem. Sa sinom Danilom snimio je film o Ličanima, a prošli je vikend proveo u Sarajevu, gradu za koji ga, kaže, veže tisuću stvari.

Nastupio je u klubu "Coloseum" s "Livio Morosin bendom" te publiku, kao mnogo puta do sada, jednostavno oduševio. Pored glazbenih nastupa, snimanja albuma i glume, Rade Šerbedžija nađe vremena i za sport.

- Volim igrati tenis i pratim ga redovito. Najviše volim gledati Đokovića, a žao mi je što Ančića muče povrede. Nogomet manje pratim u posljednje vrijeme. Sretan sam zbog uspjeha Ćire Blaževića s reprezentacijom BiH. Hoćete li proći Portugal? Sigurno, Ćiro je sretan - kaže Šerbedžija za Dnevni avaz.

U Hollywoodu je puno postigao, surađivao s kremom filmske industrije, od Michaela Cainea do Toma Cruisea, ali ipak ima neostvarenu želju.

- Tri puta sam trebao raditi s redateljom Terrenceom Malickom, ali nisam. To želim i iskreno se nadam da ću dobiti priliku. Radi se o umjetniku kojeg veoma cijenim - kaže Šerbedžija.

Na spomen najrespektabilnije filmske nagrade smije se i odmahuje rukom.

- Kakav Oscar? Naravno da mu se ne nadam. To je čista politika. To su kalkulacije, kada i kome ga treba dati, a ne koliko je Oscar netko zaista zaslužio - tvrdi Rade Šerbedžija.

 

Ključne riječi

Komentara 1

BB
bb11
17:59 26.10.2009.

stari folirant koji se uvjek okrece kako vjetar duva. malo je hrvat, pa srbin, po potrebi bosanac ili makedonac. govno od covjeka, koje sve radi iz osobnog interesa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije