Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sve je samo hir

Seksi dekolte Paris Hilton za novu sezonu Moto GP-a

paris hilton
Foto: pixsell
1/4
19.12.2010.
u 14:49

Poznata američka starleta s previše milijuna na računu i slobodnog vremena u Madridu je ovog vikenda sponzorirala motoristički tim.

Poznata američka starleta s previše milijuna na računu i slobodnog vremena u Madridu je ovog vikenda sponzorirala motoristički tim kojem će iznajmiti i svoje ime. Paris Hilton je, čini se, pronašla svoju novu zanimaciju i pritom nije zaboravila zategnuta u kožni kombinezon pokazati duboki dekolte.

Supermatxe Paris Hilton - novi je naziv moto tima (dosadašnji BQR), koji će se natjecati u popularnom Moto GP-u.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Idler 3
Idler 3
18:18 19.12.2010.

A kaj grudi su joj \"posudili\" sam za snimanje ili...כ:-))

LD
l@d@
17:43 20.12.2010.

žena misli kad ima toliko love da nije seksi biti pametan......daj malo curo.....isprsi se sa pameću......toga uvijek nedostaje u životu.....

OR
orisis
16:12 21.12.2010.

podsjecha me na jednu Bosanku...mamma.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije