Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hit komedija

Seksi Ana Majhenić osvježenje je jubilarne 80. izvedbe Amatera

ana majhenić
Foto: PR FOTO
1/3
12.02.2015.
u 12:35

U KNAP-u će 12. veljače zamijeniti Petru Dugandžić koja je ulogu igrala četiri godine, koliko se predstava zbog interesa izvodi

Socijalno angažirana crna komedija "Amateri" iz britkog pera Borivoja Radakovića, koja zbog interesa publike već četiri godine ne silazi s repertoara KNAP-a, 15. će veljače doživjeti 80. izvedbu. Djelo koje prati epitet hit predstave na uvrnut i ekscentričan način progovara o anomalijama društva. Kao posebno glumačko osvježenje i zamjena za glumicu Petru Dugandžić, među grlati muški trio koji utjelovljuje posrnule antijunake svakodnevice – Gorana Grgića, Ranka Zidarića i Vilima Matule – već na izvedbu prije, 12. veljače, stiže lijepa i seksepilna glumica Ana Majhenić, poznata i kao pjevačica Mračnog predmeta želja. Igrat će šarmantnu i iskusnu prostitutku Stelu koja će trojcu pomrsiti račune.

– Petra je napravila fantastičnu ulogu i gušt je uskočiti u njezinu kreaciju, ali i unijeti nešto svoje. Ovo je veliki izazov, ali silno se veselim. Čast je biti na sceni s tako jakim glumačkim trojcem – kaže novopečena uzdanica KNAP-a.

Ove veljače u tijeku je i slavlje kojim se obilježava deset uspješnih godina djelovanja KNAP-a tijekom kojih je sa svojim kazališnim hitovima kao što su "Smisao života gospodina Lojtrice", "Amateri" i "Dobitnik" teatar gostovao na svim iole važnijim festivalima u regiji te skupio tridesetak kazališnih nagrada pa se stoga svim posjetiteljima daruje rođendanski popust na ulaznice.

>>Ana Majhenić u strastvenom zagrljaju s cimericom i kolegicom

>>Ana Majhenić: Živjela bih u džungli okružena životinjama

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije