Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
česta pojava

Saša Broz poslala poruku onima koji rade selfieje u razrušenoj Petrinji i Glini

Saša Broz
Foto: Sandra Šimunović/PIXSELL
1/5
04.01.2021.
u 15:40

-  Ako pomažeš radi to u tišini. Bez imena, reklame na društvenim mrežama i medijske pompe, napisala je Saša.

Redateljica Saša Broz na Instagramu je komentirala sve češću pojavu posljednjih dana nakon potresa na Baniji. Naime, brojni ljudi su otišli u razrušene gradove kako bi pomogli, no pri tome su i objavili selfieje na društvenim mrežama.

-  Ako pomažeš radi to u tišini. Bez imena, reklame na društvenim mrežama i medijske pompe, napisala je Saša. 

Foto: Instagram screenshot

Redateljica je prije dva dana svojim pratiteljima na Instagramu poslala i poruku za novu godinu.

- Kao i uvijek u ovo vrijeme gledamo i slušamo koncert iz Beča. Ove godine Sara i ja smo trebale biti tamo. Kao i mnogi planovi i taj se izjalovio. Ušli smo u novu godinu svatko sa svojim 'ožiljcima'. Vidljivim i nevidljivim. Ovu godinu draga sekto želim Vam samo bore smijalice, napisala je Broz. 

Ključne riječi

Komentara 106

KU
Kultura
16:03 04.01.2021.

Unuka zlocinca

SO
sohnahoakasaa
16:30 04.01.2021.

Kad te već nije sram živjeti među nama daj zašuti zauvijek. Ni onomatopejom se ne javljaj. Možda te ne bi krivili za zločine i višemilijunska zlodjela tvoga djeda da i danas ne braniš njegove zločine i činjenica da je uvršten u 10 najvećih zločinca 20 stoljeć tebe (?!?!?!) ne priječi da moraliziraš. Pljuc bljak i fujtajfl....

ME
MediciKM
15:51 04.01.2021.

Ti sigurno nisi ništa donirala. Kada vidim što se sve stavlja po netu, koje gluparije i idiotarije naravno da je dobrodošlo da se vidi tko pomaže i ima humanosti u sebi. To diže svjest i pozitivu a ovakve likice koje samo pametuju žele pozitivu pretvoriti u negativu. Zašto ova uopće nešto komentira?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije