Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobro jutro, Hrvatska

Gledatelji opet negoduju zbog Pinčić: 'Bože sačuvaj ove Doris, tko te savjetuje za to?'

Foto: Facebook
1/4
04.01.2021.
u 13:25

O njezinoj frizuri, izgledu i odjevnim kombinacijama koje nosi u emisiji gledatelji često raspravljaju na Facebooku.

Doris Pinčić posljednjih tjedana često je na tapeti gledatelja emisije ''Dobro jutro, Hrvatska''. O njezinoj frizuri,  izgledu i odjevnim kombinacijama koje nosi u emisiji gledatelji često raspravljaju na Facebooku, a isto se dogodilo i jutros kad je emisiju vodila s kolegom Ognjenom Golubićem. Doris je na set stigla u plisiranoj midi suknji, crnoj majici, a kosu je svezala u rep.

"Bože sačuvaj ove Doris... Njene frizure i stajlinga.. Ajme.. Ne gledam ''Dobro jutro, Hrvatska'' kad ona vodi, ali jutros sam pogledala minutu dok sam tražila druge programe", jedan je od komentara na službenoj Facebook stranici emisije.

Foto: Daniel Pavlić

"Doris, molim te promjeni frizuru.....Tko te savjetuje za to... Loše... Inače sve ostalo super", nadovezala se druga gledateljica. 

Bilo je i onih koji su stali u obranu TV voditeljice. "Frizura joj je ekstra, mladenačka", poručili su. "Džaba joj mladenačka frizura kad ima takvu suknju za staru babu", nizale su se kritike.

Bilo je i onih koji su odlučili prekinuti raspravu oko izgleda Doris Pinčić u emisiji. "Imate li vi druga posla osim komentara Doris. Mislim da svi imamo i imate druge brige", zaključila je jedna od gledateljica.

Foto: Daniel Pavlić

Podsjetimo, ovo nije prvi put da se Doris našla na meti opakih komentara zbog izgleda.  Naime, prije nekoliko tjedana jednoj je gledateljici zasmetalo je kako se Doris odijeva, a nekima je zasmetala i njezina frizura. "Dragi Bože, da mi je znati tko pusti Doris da vodi emisiju ovakva! S ovim repićem?! Inače u trapericama! Ni Zlata nije ništa bolja što se odjevnih kombinacija tiče! Inače jako zgodne i lijepe, al' neke stvari po meni nedopustive! Zar Vam Mila Horvat nije podijelila lekciju dok je vodila?!?" napisala je. S njom se složila još jedna gledateljica. "Ovakav izgled (konjski repić) ne priliči lijepoj i mladoj ženi na TV ekranima", stoji u komentaru.

Treća je napisala: "Sve super, ali Doris bi mogli napraviti i frizuru."

Neki gledatelji stali su u obranu Pinčić Rogoznice. "Zašto ženu napadati? Korektno vodi emisiju... smiješak joj je na licu... ljubazna je, što je najvažnije, nije na 'izvol'te', što nekima smeta.Za kićenje nisu zaduženi voditelji", stoji u jednom od komentara.

Drugi gledatelji pisali su kako im se ne sviđa što u emisiji nema okićenog bora. "Kada ćete okititi svoj prostor jer ovo tužno, sivo i pusto, treba nam svjetlosti, blještavila i za oko ugodan prostor, a za uho dragi voditelji kao dragi Fodor koji bi svojim osmijehom i štosovima probudio pozitivu", komentirao je tada jedan gledatelj.

Komentara 33

Avatar GeniKameni
GeniKameni
14:39 04.01.2021.

Ne znam zasto je to vijest? Kako god se obukla i kakvu god frizuru imala, uvijek ce biti onih kojima se to ne svidja. Da i ne govorimo o onim profesionalnim pljuvacima i psihopatima kojima je to dusevna hrana.

RA
Rafael71
14:31 04.01.2021.

Mislim da je poznato kako gledatelji puno više negoduju radi alexandra nikolića, no to ekipica iz "hrvatskog" vl-a slučajno nije primijetila. Jel tako, druže brisač?

BU
burza
15:33 04.01.2021.

Sitne duse komentiraju doris ostavite je na miru zena je super

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije