Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kršenje Zakona o radu

Remi o neugodnom iskustvu na razgovoru za posao: Rekao mi je da ustanem i okrenem se oko sebe

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
1/5
04.01.2021.
u 14:42

Trebala sam mu skresat nešto u facu, okrivit ćemo to na mladost i neočekivanost. Drugi put kad mi se nešto slično dogodilo, bila sam spremna, napisala je Remi.

Pjevačica Mirela Priselac Remi podijelila je na Facebooku status Maje Lesar koju su na jednom razgovoru za posao pitali za koga glasa, tko joj je otac i ima li djece /planira li roditi. Maja se zbog ovakvih postavljenih pitanja obratila inspekciji rada zbog kršenje Zakona o radu i sada je dobila obavijest o obavljenom inspekcijskom nadzoru te je pozvala sve žene da ovakva iskustva prijave i da ne odmahuju na njih rukom. Remi se tako prisjetila slične situacije u kojoj se i sama našla na jednom razgovoru za posao.

- Jednom me, prilikom razgovora za studentski posao novinarke u poznatom i cijenjenom časopisu, šef zamolio da ustanem i okrenem se oko sebe da "vidi kakvo će ga dupence dočekivati svaki dan u uredu". Bravo, Majo, skidajmo ih jednog po jednog .Odabir riječi namjeran - napisala je pjevačica grupe Elemental. Netko od njezinih prijatelja bio je u nevjerici nakon što je Remi napisala svoje iskustvo i dodala je u komentaru:

- Da. Okrenula sam se i više se tamo nisam vratila. Ali znaš kako je, general sam poslije bitke, trebala sam mu skresat nešto u facu, okrivit ćemo to na mladost i neočekivanost. Drugi put kad mi se nešto slično dogodilo, bila sam spremna.

 

Jednom me, prilikom razgovora za studentski posao novinarke u poznatom i cijenjenom časopisu, šef zamolio da ustanem i...

Objavljuje Mirela Remi PriselacPonedjeljak, 4. siječnja 2021.

 

Ključne riječi

Komentara 40

MA
MarasG
15:07 04.01.2021.

Ova Remi ili kako se vec zove ...gdje god makne,gdje god se nadje ona je uvijek ugrozena.Mos misliti.

ME
MediciKM
15:23 04.01.2021.

Malo Veljača malo ova Remi. Pa dobro žene, zar vi nemate pametnijeg posla od konstantnog trla baba lan po medijima?

8I
8ivan2
15:26 04.01.2021.

Idi pomagati ljudima u mjestima zahvacenim potresom. Bit ces zanimljivija medijima tako s obzirom da je publicitet jedino sto te zanima. A mogla bi uciniti i poneko dobro djelo. Ovako smo dojma da samo lajes, a ljude boli glava od tvog konstantnog lajanja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije