Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stižu čestitke

Sandra Perković proslavila 31. rođendan, pažnju privukla u pripijenoj haljini

Sandra Perković
Foto: Instagram
1/7
22.06.2021.
u 14:32

"Sjajna stvar oko starenja je što ne gubite sve godine koje ste proživjeli! Ja ne starim, ja samo postajem bolja", napisala je uz fotografiju.

Naša najtrofejnija bacačica diska Sandra Perković jučer je proslavila 31. rođendan. Slavljem se pohvalila na svom Instagramu uz fotografiju na kojoj pozira u bijeloj pripijenoj haljini dok u rukama drži kolač na kojem su svjećice s brojem 31. 

"Sjajna stvar oko starenja je što ne gubite sve godine koje ste proživjeli! Ja ne starim, ja samo postajem bolja", napisala je uz fotografiju. Ispod objave odmah su uslijedile čestitke brojnih pratitelja među kojima su se našla i neka poznata lica poput Matije Vuice, Saše Lozara, Marijane Batinić, Ive Šarić i Marka Grubnića. 

Foto: Instagram

Neki od pratitelja poželjeli su joj sreću, ali i još jedno zlato na nadolazećim Olimpijskim igrama. Inače, Sandra će biti prva hrvatska sportašica koja će nositi zastavu na svečanom otvaranju Olimpijskih igara u Tokiju. Do sada su zastavu nosili Goran Ivanišević (1992), Perica Bukić (1996), Zoran Primorac (2000),  Dubravko Šimenc (2004), Ivano Balić (2008), Venio Losert (2012) i Josip Pavić (2016).

Podrška će joj biti i trener i partner Edis Elkasević s kojim je u sretnoj dugogodišnjoj vezi. O početcima njihove ljubavi Sandra je progovorila u jednom od intervjua. 

- Meni je to san snova jer smo se Edis i ja upoznali kad sam ja još bila djevojka. Ja sam njega upoznala kad sam imala 15 godina. Tada nismo krenuli u neku ljubavnu romansu, ali s 21 godinu sam se ja nekako malo zaljubila u njega, on se zaljubio malo u mene. Tako je to nešto krenulo. Tada sam osvojila prvo olimpijsko zlato, počeli su ti neki veliki uspjesi. Još sam bila dijete, ne možeš se s 22 godine nositi s olimpijskim zlatom i ponašati kao što se ponašam danas kad sam zrela i odgovorna. Ti si mlad i lud, uzeo si olimpijsko zlato i partijao bi do jutra, onda imaš tu osobu koja je tu u tvom životu kad ti odrastaš - rekla je za IN magazin te dodala: - On me zna i najbolju i najgoru. Naša dugovječnost je upravo u tome što me on ne osuđuje ni najbolju ni najgoru jer, nekako bih rekla, ima on te trenerske crte i u privatnom životu. On razumije, nikad neće napadati, uvijek prvo nađe sve razloge zašto se nešto dogodilo i onda donese zaključak. Mislim da se poštujemo, kako ja njega poštujem na terenu i izvan terena, da on isto tako mene poštuje na obje stavke - kazala je Sandra.

Foto: Instagram
VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku sa Zdenkom Kovačiček

Ključne riječi

Komentara 3

JA
jadnatikoza
15:44 22.06.2021.

Nema Milana, nema love... Jesi'l našla drugog sponzora i stranku?

68
68212906
15:23 22.06.2021.

Puno sam stariji od nje ali me ne zanima ni 5%.

Avatar Tata1208
Tata1208
17:39 22.06.2021.

Ti bokca i photoshopu!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije