Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljute ga komentari

Neven otvorio dušu! Otkrio sve o novoj djevojci s kojom čeka bebu: Katarina nije ostavila svoju djecu

Foto: RTL
1/7
22.06.2021.
u 11:30

Katarina, koja je inače majka šestero djece, već je trudna i nosi Nevenovo dijete. To sve je potvrdio i sam Landen na svom Facebook profilu, a sada je progovorio i o svojoj vezi te bebi kojoj se jako veseli.

Nakon što se Katarina Sever, susjeda Nevena Landeka, svojedobno pojavila u jednoj epizodi showa ''Ljubav je na selu'', po društvenim mrežama počelo se šuškati da su njih dvoje zajedno. Katarina, koja je inače majka šestero djece, već je trudna i nosi Nevenovo dijete.  

To sve je potvrdio i sam LandeK na svom Facebook profilu, a sada je progovorio i o svojoj vezi te bebi kojoj se jako veseli.

"Jako sam uzbuđen, jedva čekam postati tata! Sve je spremno za dolazak curice", kazao je Neven za RTL. Njemu će ovo biti prvo kojem će to biti prvo dijete, a Katarini sedmo. Dodao je i da ga ljute komentari o njoj na društvenim mrežama.

"Katarina nije ostavila svoju djecu, kako neki pišu. Posjećuje ih i ona nju posjećuju. I ja sam u odličnim odnosima s njima, njena djeca su me lijepo prihvatila. I s njenim bivšim mužem sam u dobrom odnosu. Njihov brak nije funkcionirao i razišli su se, ali svi se dobro slažemo", otkrio je, te dodao da se sa Samantom ne čuje, no prokomentirao je njezin prekid sa Željanom.

"Vidio sam da su ona i Željan prekinuli, i da je razlog to što nije željela imati djecu. Zato i među nama nije išlo. Prerazličiti smo. Ja sam oduvijek želio imati obitelj i djecu, a ona ne. Ispočetka mi se sviđala, ali kad smo počeli razgovarati o ozbiljnim stvarima, shvatili smo da imamo drukčije razmišljanje" zaključio je Landek. 

VIDEO Vedrana Rudan razvodi se nakon 30 godina braka i ponovno se udaje za 16 godina mlađeg

 

Komentara 5

Avatar drug Joža
drug Joža
14:54 22.06.2021.

Kod Katarine je uvijek bilo prometno

Avatar Ivankodil
Ivankodil
13:51 22.06.2021.

Tko je ovaj lik i žene o kojima priča

DO
Doktoruma
12:44 22.06.2021.

🤐🤐🤐Brišete komentare! Mrššš

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije