Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lana Banely:

Sa sinom Adrianom je došlo najljepše razdoblje mog života

lana banely
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
1/7
05.04.2014.
u 12:45

Nisam držala nikakvu dijetu nakon porođaja, a naročito ne za vrijeme trudnoće. Udebljala sam se 13 kilograma, ali sve je nestalo s porođajem, smije se Lana.

Još prije nekoliko godina sportska novinarka i voditeljica na HTV-u Lana Banely izjavljivala je kako sanja o majčinstvu i domu ispunjenom dječjim smijehom. Kada se sredinom prošlog ljeta udala za sportskog menadžera Andyja Baru, Lana se gotovo povukla iz javnog života, a samo koji tjedan poslije saznalo se da lijepa novinarka očekuje svoje prvo dijete. Želja da postane majka ostvarila joj se početkom ove godine, točnije 17. siječnja, kada je na svijet donijela sina Adriana.

Pomoć supruga i baka-servisa

Otad sa suprugom Andyjem uživa u svakodnevnoj brizi za svog mezimca, tu i tamo pojavi se na nekom društvenom događanju, ali o majčinstvu i novom razdoblju svog života ne govori. No, uz malo nagovaranja, Lana nam je ipak otkrila kako izgleda njezina svakodnevica otkako je začinjena osmijehom njezina mališana.

– Adriano je prekrasna i dobra beba. Imamo neprospavanih noći, s obzirom na to da je još jako mali pa često jede ili ga dojim, ali nije to ništa strašno. Nekako ti priroda da snagu da to sve izdržiš, a imam i veliku pomoć supruga i cijele obitelji pa mi je znatno lakše sve organizirati – kaže 27-godišnja Lana. Nije imala problema ni s privikavanjem na sve majčinske obaveze jer joj je to, kaže, došlo spontano.

– Pretpostavljam da je tako svakoj novopečenoj majci. Svaka žena, kad primi dijete u ruke, osjeti što treba raditi, to je prirodno – priča sportska voditeljica.

Po njezinoj vitkoj liniji nitko ne bi mogao zaključiti da je prije samo dva mjeseca rodila, a ona kuca o drvo i kaže kako su geni očito zaslužni za sve.

– Nisam držala nikakvu dijetu nakon porođaja, a naročito ne za vrijeme trudnoće. Udebljala sam se 13 kilograma, ali sve je nestalo s porođajem. Genetske predispozicije su mi očito jako dobre, a ni stalna briga o bebi sigurno nije naodmet kada se radi o gubitku kila – smije se Lana.

Iako se mlade mame sve češće na posao vraćaju nedugo nakon porođaja, voditeljici to nije ni na kraj pameti. Prepušta se uživanju u trenucima sa svojim sinčićem Adrianom i suprugom Andyjem.

– Uopće ne razmišljam o poslu jer mi je ovo najljepše razdoblje u životu. Jako sam sretna i zadovoljna i želim uživati u svakom trenutku sa svojim djetetom pa ću cijelu godinu, koliko rodiljski dopust traje, iskoristiti samo za njega – nježno će Lana.

Osim brige o sinčiću, jedna od slatkih briga mogla bi joj biti i priprema crkvenog vjenčanja.

Ljetno crkveno vjenčanje

Naime, njezin četiri godine stariji suprug Andy u medijima je izjavljivao kako je u tijeku proces njegova crkvenog razvoda, nakon čega će svoju Lanu odvesti pred oltar. Par se u srpnju prošle godine vjenčao u zagrebačkoj Starogradskoj vijećnici pred najbližom rodbinom i prijateljima, a Lana je tada zablistala u narančastoj ljetnoj haljini. Bara je najavio kako bi crkveno slavlje, na koje će biti pozvan širok krug prijatelja, moglo biti već ovog ljeta, godinu dana od vjenčanja kod matičara, a tada će najvažniji uzvanik na svadbi biti njihov sinčić Adriano.

Ključne riječi

Komentara 1

SA
samazg
17:26 05.04.2014.

Roditeljstvo je zbilja neopisiv doživljaj sreće i životne punine. Svakom ga od srca želim. Bravo LANA!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije