Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Seksi mama

Lana Banely i Andy Bara prošetali malog Adriana gradom

LANA BANELY
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/9
02.04.2014.
u 16:00

Prekrasna Lana Banely prošetala je gradom u društvu supruga Andyja Bare i njihovog sina Adriana. Slatki dječak odmarao se na ramenu svoje mame, dok je tata spremao stvari iz kolica...

Prekrasna Lana Banely prošetala je gradom u društvu supruga Andyja Bare i njihovog sina Adriana. Slatki dječak odmarao se na ramenu svoje mame, dok je tata spremao stvari iz kolica.

Lana i Andy postali su roditelji dječaka u sredinom siječnja, a zgodna novopečena mama jako je brzo vratila liniju onakvom kakva je bila prije trudnoće. Lana i Andy zajedno su od 2009. godine, a prošle godine su se vjenčali. Početak ove godine donio im je dječaka, stoga im ne preostaje nego uživati.

>>Lana Banely jutros postala majka dječaka Adriana

Foto: Marko Lukunić/PIXSELL, Davor Puklavec/PIXSELL

Ključne riječi

Komentara 4

ĆA
ćaćaća
18:51 02.04.2014.

ma ja sam osupnut :))

1A
1A
19:47 02.04.2014.

Dzizus krajst, koji (firmirani) kompleksasi. Imucni (mladi) ljudi, ali oni sa stilom nikada, bas nikada ne nose ovako napadno firmirano vec decentne kvalitetne materijale. Ovo je pre-prestrasno, primitivan neukus.

Avatar CHOW
CHOW
16:19 02.04.2014.

blueberry košulja, gucci cipele, dobro se spremili za poziranje fotografu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije