Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tužan oproštaj

RTL-ova voditeljica shrvana zbog velike tragedije: 'Dobra dušo, ti si zadnji trebao otići...'

Foto: Screenshot Instagram
1/7
05.03.2020.
u 11:00

Shrvani kolege, sugrađani i prijatelji opraštali su se od Igora na društvenim mrežama, a među njima je i splitska voditeljica Marijana Batinić.

U teškoj prometnoj nesreći koja se u Dugopolju dogodila u noći s utorka na srijedu poginuo je splitski glazbenik Igor Nešić, a dvije su osobe još teško ozlijeđene. Nesreća se dogodila u 0.45 sati u Ulici Domovinskog rata, a poginuli glazbenik bio je član splitskog benda Smile.

Shrvani kolege, sugrađani i prijatelji opraštali su se od Igora na društvenim mrežama, a među njima i splitska voditeljica Marijana Batinić.

1/10

"Dobra dušo, čista emocijo, srce golemo... Ti si zadnji trebao otići", napisala je neutješna voditeljica te je potom objavila tri videa u kojima Igor veselo pjeva u društvu.

Foto: Screenshot Instagram
Isto je učinila i fotografkinja Sonja Dvornik koja je objavila zajedničku fotografiju i napisala: "Ništa nema smisla, dobri moj Igore", a u komentarima se javila i splitska pjevačica Domenica koja je ostavila tužne emotikone. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nista nema smisla dobri moj Igore 💔

A post shared by Klikom Svud (@sonjadvornik) on

Od Igora se na Instagramu oprostila i bivša misica Renata Lovrinčević Buljan i napisala: "Hvala ti, Igore, na svakom trenutku u kojem si nam dao dio sebe, pjesmu pjevanu iz duše i srca. Kada smo se upoznali, kažeš ti meni, znam ja tebe od prije 20 godina kada sam kao dječak bio uz tatu u boksačkom klubu Marjan, a ti si došla na dogovor za posao. Volio si boks, pjesmu, konje, ljude i urezao se vječno u mnoga, pa i u moje srce. Tvoj bend Smile ispraća te s pravom rečenicom: 'Pjevaj i galopiraj beskrajnim nebeskim stazama.'" Dirljivu poruku i ona je objavila uz video gdje pjevaju s društvom.

Od njega se oprostila i Viktorija Rađa. "Kako si nas samo ostavio... Kako? Zašto? Bogu je vjerojatno opet zatrebao anđeo. Spavaj mirno, voljeni Igore. Tvoja duša, dobrota i tvoja pjesma živjet će vječno s nama", napisala je Rađa uz zajednički video.

Igor Nešić imao je 29 godina, a kolege iz benda u dirljivoj objavi napisali su kako je bio zaljubljenik u konje, a bio je i instruktor jahanja. 

Komentara 2

PL
plavi123
11:39 05.03.2020.

Ko je to

Avatar babinjak1984
babinjak1984
11:13 05.03.2020.

Taj bio neki bauštelac??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije