Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
privatni život

Ronaldo iznenadio priznanjem: 'Želim ponovno biti slobodan'

Foto: JUAN MEDINA/REUTERS/PIXSELL
1/4
19.10.2019.
u 07:00

Portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo na promociji svog novog parfema progovorio je o slavi, ali i privatnom životu.

Uspješni nogometaš Cristiano Ronaldo na nedavnoj konferenciji uoči predstavljanja novog parfema progovorio je o svom privatnom životu i slavi.

- Život je pun loših i dobrih dana, ali kada imate loše dane, jednostavno morate ići dalje. Dobri dani će doći. U trenutku kada se osjećate loše, opustite se i budite smireni jer će doći i bolji dani - rekao je 34-godišnjak dodavši da mu je slava dosadila jer nikuda ne može pobjeći od obožavatelja da se dan ne pretvori u kaos.

- U proteklih deset godina moja je privatnost nestala. Nisam djecu vodio u park jer ako odem, pojave se obožavatelji i onda su mi djeca nervozna, djevojka mi je nervozna, ja sam nervozan. Kada ste u javnosti, ne možete biti svoji. To je dosadno. Želim ponovno biti slobodan -priznao je nogometaš.

Podsjetimo, Cristiano je uskrsne blagdane odlučio provesti na jugu Hrvatske u društvu djevojke Georgine i bliskih prijatelja, a već po dolasku privatnim avionom bilo je očito da ne planira štedjeti.

Nogometaš ima doživotni ugovor s Nikeom vrijedan milijardu dolara, a takve su ugovore prije njega potpisali samo Michael Jordan i LeBron James.

Ronaldo je lani potpisao ugovor s torinskim Juventusom koji mu jamči čak 30 milijuna eura godišnje. No to je samo dio prihoda koji Portugalac dobiva tijekom godine. Kako piše Forbes, Ronaldo ukupno godišnje zarađuje 57 milijuna eura, a to je dva milijuna manje nego što bi imao da je ostao u Španjolskoj. U prijevodu – Ronaldo dnevno zaradi više od 156 tisuća eura.

Ronaldo ima i svoju odjevnu liniju CR7, koja uključuje i dječju liniju, čiji je promotor njegov sin. Posjeduje i CR7 hotele, a namjerava i otvoriti restoran u Brazilu. Vlasnik je i smartfon aplikacija Cristiano Ronaldo: Kick’n’Run i CR7Selfie, a ima i muzej koji se zove Museu CR7. Impresivan je i njegov vozni park: Maserati, Lamborghini i Bugatti samo su dio onog što ima u garaži.

Komentara 16

MS
Mr.Serator
08:26 19.10.2019.

Opet DNOvinarstvo,naslov nema veze sa clankom.Ja ne razumijemtu debilanu pisanja.

Avatar rijetko kulturan
rijetko kulturan
09:28 19.10.2019.

Mogu li Vam Kristijane kao destinaciju predložiti S.Koreju?

HU
hudarupa3
11:23 19.10.2019.

Koliko je on slobodan da i članak o njegovoj slobodi moraju napisati oni koji su ga stvorili i kojima je prodao svoje ime, isto je sa svim javnim osobama i političarima, kad čitamo i slušamo tobože njihove izjave oni u većini slučajeva ne znaju o čemu pričaju i što scenaristi i režiseri javne scene, odnosno sprdnje i kvazimagijskih procesa žele reći, oni niti ne slute da su dio ogromnog umjetnog organizma koji želi preuzeti primat u svim sferama egzistencije ljudskog bića.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije