Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u šoku je

Ronaldova Georgina izvan sebe: 'Ovo su strašne vijesti. Boli me da umire'

Foto: Instagram
1/3
22.08.2019.
u 18:02

Ronaldova draga Georgina Rodriguez na Instagramu je podijelila vijest o ekološkoj katastrofi kako bi podigla svijest kod svojih obožavatelja.

Georgina Rodriguez novom Instagram objavom otkriva koliko je zabrinuta i zaprepaštena ekološkom katastrofom koja se događa na području Južne Amerike. Ronaldova zaručnica potresena je požarima u Amazoniji.

- Strašne vijesti. Razorne posljedice. Osjećam to u svojoj duši, Majko zemljo. Toliko me boli da, nešto što nam daje život, umire. Najčišće što imamo! Gubimo jedno od pluća Zemlje. Trebamo globalnu promjenu, odmah! Vlade i svjetske organizacije to trebaju učiniti, organizirati nas sve kako ne bismo nastavili uništavati naš dom. Globalna rješenja, sada! - napisala je u potresnoj objavi Georgina aludirajući na razorne požare u amazonskim šumama koju je pratila heštegom #PrayForAmazonia.

Iako Georgina nikad nema ovakve objave izazvala je val pozitivnih komentara ljudi koji su ujedinjeni u mišljenju kako se nešto treba poduzeti.

- Nitko ne brine za naš okoliš, to je istina - stoji u jednom komentaru, a u nastavku se nastavlja rasprava kako bi upravo ona i Cristiano nešto mogli učiniti po tom pitanju.

- Ti i Cristiano imate novca, zašto ne pomognete umjesto da pišete o tome? - pitala je jedna obožavateljica, a druga se nadovezala moleći da Georgina namoli Cristiana za donaciju.

- Od srca te molimo - stoji u komentaru obožavateljice.

Tamošnje službe izvještavaju kako je samo od prošlog četvrtka zabilježeno više od 9500 požara, uglavnom na području Amazonije.

 

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Vrijeme
Vrijeme
18:11 22.08.2019.

Mala lici na njega

Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
19:17 22.08.2019.

a što on može pomoći? Da donira i 10 miliijuna $, to je ništa, a ipak, iako je bogat, on je "prosjak" prema Jeffu Bezosu ili Billu Gatesu. Upravo bi on, Bill Gates, mogao mnogo više učiniti po tom pitanju, ne samo financijski.

Avatar Idler 3
Idler 3
20:00 22.08.2019.

Nofci moreju pomoć al ne kak neki misliju. Požari nisu vuskrsli sami od sebe. Redovito ih podkuriju lokalci kaj potom uzgajaju plantaže. Ak im bi se moglo pomoć vu nekom alternativnom izvoru zarade onda bi donacije mele smisla....ovak....eventualno za lov i kažnjavanje počinitelja !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije