Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iznenadila sve

Glumica Rebecca Hall udala se za kolegu nakon godinu dana veze

rebecca hall
Foto: Pixsell
1/2
29.09.2015.
u 07:47

Prije udaje za Spectora, bila je u vezi s redateljem Samom Mendesom, bivšim suprugom Kate Winslet. Rebecca se proslavila ulogama u filmovima "Iron Man 3" i "Vicky Christina Barcelona"

Glumica Rebecca Hall udala se za kolegu Morgana Spectora u New Yorku nakon godinu dana veze. Upoznali su se i zaljubili prošle godine, radeći na broadwayskoj predstavi "Machinal".

O vezi nikad nisu govorili te su bježali od paparazza. Njezina prijateljica izjavila je za medije da Rebecca svoj privatni život toliko drži za sebe da nisu znali ni da se zaručila. Dodala je i da je glumica isplanirala vjenčanje u samo nekoliko mjeseci.

Prije udaje za Spectora, bila je u vezi s redateljem Samom Mendesom, bivšim suprugom Kate Winslet. Rebecca se proslavila ulogama u filmovima "Iron Man 3" i "Vicky Christina Barcelona".

>>Rebecca Hall tvrdi da kolegici Kate Winslet nije preotela muža

>>Mlada glumica kriva za razvod Kate Winslet i Sama Mendesa

Komentara 1

Avatar Pravednik80
Pravednik80
08:13 29.09.2015.

Tko?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije