Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
5.com s Danielom

Promjena u emisiji: Daniela ovaj tjedan neće ugostiti Zsa Zsu i Pažanina, s HRT-a otkrili i zbog čega

Foto: Renato Branđolica/HRT
1/6
29.03.2023.
u 12:23

HRT je odlučio da će ovoga petka 31. ožujka, umjesto Zsa Zse i Ivana Pažanina, kod Daniele gostovati Hari Rončević i Filip Juričić

Iako su kao gosti ovotjedne emisije "5.com s Danielom" bili najavljeni pjevačica Zsa Zsa i chef Ivan Pažanin s HRT-a javljaju da je došlo do promjene u rasporedu emitiranja popularnog showa. HRT je odlučio da će ovoga petka 31. ožujka, umjesto Zsa Zse i Ivana Pažanina, kod Daniele gostovati Hari Rončević i Filip Juričić, budući da je u subotu prva eliminacijska emisija “”Zvijezde pjevaju u kojoj su jedan od parova Zsa Zsa i Ivan Pažanin.

U emisiji će nagrađivani kantautor Hari Rončević ispričati što priprema za veliki koncert ”Još ovaj put” kojim će u Lisinskom, 13. svibnja proslaviti trideset godina uspješne karijere. Nakon četrnaest zagrebačkih godina vratio se jugu svom i zadnjim albumom “Idem jugu svom”. Saznat ćemo kako je postao buntovnik s razlogom, gdje su se događali važni ”transferi” pjesama i kakvu je koreografiju imao na svojem prvom festivalskom nastupu.

Popularni glumac Filip Juričić govorit će o svojoj ulozi Ferate u predstavi Velo misto kazališta Komedija. Saznat ćemo kako se nosio sa televizijskom slavom u svojim počecima, voli li pjevati i što drugi misle o tome. Govorit će i o svojem autorskom projektu ”Kako misliš mene nema”, što su mu rekli uoči premijere i po čemu pamti jedno gostovanje u BiH.

S kućnim bendom Ante Gele Hari će izvesti poznate pjesme: “Još ne znam kud s tobom”, “Moj lipi anđele” i “Kad bi se moga rodit”.„5.com s Danielom“ na rasporedu je u petak 31. ožujka u 20.45h na Prvome programu Hrvatske televizije (HRT-HTV1).

Foto: Renato Branđolica/HRT

VIDEO Severina na sudu proglašena krivom za vrijeđanje socijalne radnice

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije