Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nedjeljom u 2

Stanković otkrio novog gosta i temu emisije: 'Pa hajde da i to čujemo'

Foto: HRT screenshot
1/14
29.03.2023.
u 11:39

Aleksandar Stanković otkrio i da će u emisiji biti govora o rasterećenju cijene rada, uvođenju poreza na imovinu, ali i o tome kako spriječiti odlazak mladih iz Hrvatske.

Aleksandar Stanković (52), voditelj i urednik emisije ''Nedjeljom u 2'', otkrio je tko mu stiže u goste ove nedjelje, ali i temu emisije. Poznati HRT-ovac ovog će puta ugostiti poduzetnika  i predsjednika udruge HUP ICT Hrvoja Josipa Balena.

"HUP predlaže poreznu reformu kojom bi se prosječnom kućanstvu povećala primanja od 150 do 200 eura mjesečno. Pa hajde da i to čujemo. Gost je emisije poduzetnik i predsjednik udruge HUP ICT Hrvoje Josip Balen", napisao je Stanković u utorak na službenoj Facebook stranici emisije. 

Dan kasnije osvrnuo se i na teme o kojima će se govoriti u emisiji: 

– rasterećenje cijene rada, premijer Plenković kaže ne može!
– uvođenje poreza na imovinu premijer kaže ne može!

"Sve to predlažu u Hrvatskoj udruzi poslodavaca kao uvjet za izlazak iz sadašnje krize. Osim toga u emisiji razgovaramo kako spriječiti odlazak mladih ljudi iz Hrvatske, kako zadržati visokoobrazovane ICT stručnjake te kako reformirati školstvo da nam djeca nauče kritički razmišljati. 
Gost emisije: Hrvoje Josip Balen-HUP,  osnivač i suvlasnik visokog učilišta Algebre", stoji u objavi. 

Stanković u emisiju uvijek nastoji dovesti aktualne goste pa je prošli tjedan tako ugostio pjevača Duška Kuliša koji se našao u fokusu javnosti nakon što je nedavno u Puli zabranjen koncert na kojem su trebali nastupiti i Dragan Kojić Keba, Ana Bekuta i Zorana Mićanović i to na inicijativu pulskog gradonačelnika Filipa Zoričića. Kuliš je o svemu govorio u HTV-ovoj emisiji.

Kuliš je emisiju otvorio pjesmom, a potom ga je Stanković pozdravio te su započeli razgovor.

– Nisam u svojoj karijeri doživio zabranu koncerta. U ovoliko godina koliko radim obišao sam cijeli svijet i stvarano nisam imao tu vrstu iznenađenja da u državi u kojoj živim doživim tako nešto. Ja sam na terenu, mene ima, sviram po svim gradovima Lijepe Naše. Ne znam u čemu je problem. Sve sam doznao iz medija i osjećao sam se kao sinoć poslije utakmice. Bila je 93. a meni se dogodilo da u mojoj 63. godini dođe jedna tako šokantna vijest koja vas, naravno, ostavi iznenađenim jer nisam vjerovao da sam to zaslužio – rekao je pjevač.

VIDEO Severina na sudu proglašena krivom za vrijeđanje socijalne radnice, otkriveno što joj je rekla 

Komentara 3

KR
kritiko
11:55 29.03.2023.

po stoti puta se pitam čije zaleđe ima taj tip,da je tak dugo na HRT ?

DA
damascus
11:50 29.03.2023.

Nije li vrijeme da pozove Tompsona? Makon svih ljevičarskih ujduruma, pa čak i prodaje velikosrpskih teoretičara ili javnih osoba, neka pokaže da ima stila.

BE
Berri
12:35 29.03.2023.

Da je Aleksandar Stanković faca pozvao bi Gabby Žalac ili Dragana Kovačevića iz JANAF-a.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije