Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nikolinin selfie

Prirodan izgled voditeljici puno bolje pristaje od slojeva šminke

Nikolina Ristović
Foto: Instagram
1/7
14.01.2016.
u 20:00

"Mi djevojke smijemo sve", komentirala je voditeljica fotografiju

Trend zvijezda da objavljuju fotografije bez trunke šminke slijedi i Nikolina Ristović. Lijepa voditeljica na svom je Instagram-profilu objavila selfie u običnoj majici i bez imalo pudera, sjenila i drugih pomagala kojima žene prikrivaju nesavršenosti.

– Eh, kada bi moj suprug napravio ovo, imali bismo ozbiljan razgovor. Mislim, selfie. Mi djevojke smijemo sve – napisala je uz fotografiju 42-godišnjakinja, a fanovi su joj savjetovali da češće bude ovako – prirodna.

>>Nikolina Ristović s kćeri Hanom posjetila Fashion Week

>>Nikolina Ristović objavila fotku s plaže koja nije najbolje 'sjela' njenim fanovima

Komentara 14

GM
goran.magusic
20:54 14.01.2016.

Užaaaaaas!!

MA
Majur
20:20 14.01.2016.

Uffff....2l botoxa,3l silikona i bezbroj operacija na faci sa 42g....i onda opali selfi i veli:"ja,onako spontano prirodna"....šteta,bila je slatkica prije neg se je izmasakrirala...

MM
maximilijanalexandar.max
21:09 14.01.2016.

ružna je i ovako i onako

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije