Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mama i kći

Nikolina Ristović s kćeri Hanom posjetila Fashion Week

fashion week
Foto: Grgur Žučko/pixsell
1/17
10.06.2015.
u 11:26

Voditeljica je stigla u društvu svoje kćeri Hane Cigoj. Slatka Hana i seksi Nikolina družile su se tako na ovom modnom događaju

Na drugoj večeri Kaufland Fashion Weeka pojavile su se brojne slavne dame da pogledaju nove kolekcije. Najviše pozornosti plijenila je Nikolina Ristović.

Voditeljica je stigla u društvu svoje kćeri Hane Cigoj. Slatka Hana i seksi Nikolina družile su se tako na ovom modnom događaju.

Pozdravile su se srdačno i Ivana Mišerić i Andrea Andrassy, a komplimente za lijep izgled dobila je Leonarda Boban, koja se dugo nije pojavljivala na javnim događajima. Elegancijom su plijenile i Ecija Ivušić te Lana Jurčević. Jedna u crnom, druga u bijelom.

>>Zagreb je svoj tjedan mode dobio zbog svađe

>>Evo što su kreatori pokazali na Fashion Weeku!

Komentara 6

Avatar Ironman0105
Ironman0105
02:54 11.06.2015.

Bijedno, provincijski. Niti je Ristovic seksi, niti joj je kcer slatka...Otprilike kao kad zadrugarke vide neki film u kinu, pa pokusaju i same nesto takvo napraviti...I sve je super, sam kaj zaborave da nose borosane...ili maramu....

DU
Deleted user
11:57 11.06.2015.

Možda će zvučati jako grubo ali plasira kćer u svijet alkohola, droge i seksa.

Avatar Nadan Vidošević
Nadan Vidošević
12:07 10.06.2015.

bolja mater nego ćer

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije