Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uskoro u braku

Princ Harry ovim potezom pokazao je koliko je siguran u svoju ljubav

Meghan Markle i princ Harry
Foto: Reuters
1/5
19.03.2018.
u 08:22

Princ Harry odbio je potpisati predbračni ugovor kojim bi, u slučaju razvoda od Meghan Markle, osigurao svoju imovinu koja se procjenjuje na 30 milijuna funti

Princ Harry opet je potvrdio da je siguran da nije pogriješio što je zaprosio Meghan Markle.

Baš poput svog starijeg brata princa Williama, koji je uoči vjenčanja s Kate Middleton odbio potpisati predbračni ugovor, isto je sada napravio i Harry.

Harry je siguran u svoju ljubav i odbio je ugovorom osigurati svoje bogatstvo koje se procjenjuje na 30 milijuna funti. – Nikada nije ni razmišljao o predbračnom ugovoru. Uvjeren je da će mu ovo biti prvi i jedini brak i zato ništa ne želi potpisivati – rekao je za Daily Mail izvor blizak princu. 

Meghan Markle i princ Harry
1/6

Komentara 1

LU
Lujo123
10:46 19.03.2018.

dečec je mlad i naivan! Kad odraste bilo bu kasno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije