Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velike novosti

Meghan i Harry opet mijenjaju pravila, a ova vijest razveselila je Britance

Meghan Markle i princ Harry
Foto: Reuters
1/3
05.03.2018.
u 11:33

Na dan njihova vjenčanja, pubovi će raditi dva sata dulje, a na vjenčanju će biti i 2000 pripadnika javnosti.

Britanska vlada u nedjelju je priopćila da namjerava odobriti produljenje radnog vremena pubova za dva sata tijekom vikenda 19.  svibnja, kada je zakazano vjenčanje princa Harryja i njegove američke zaručnice Meghan Markle.

"Kraljevsko vjenčanje vrijeme je nacionalnog slavlja u kojem bi svatko trebao moći sudjelovati", priopćilo je ministarstvo unutarnjih poslova. Tom odlukom će 18. i 19.  svibnja pubovi nakon 23 sati smjeti služiti alkohol još dodatna dva sata.

Uz kraljevsko vjenčanje, 19. svibnja održava se i finale Engleskog nogometnog kupa, a navijači tradicionalno gledaju utakmice u pubovima. Tridesettrogodišnji Harry i 36-godišnja Meghan prošli su tjedan objavili namjeru da na vjenčanje u dvorac Windsor pozovu stotine pripadnika javnosti "kako bi se i dio javnosti osjetio dijelom tog slavlja".

Naime, 19. svibnja velikom kraljevskom vjenčanju će uz 600 uglednih gostiju prisustvovati i 2000 obožavatelja ovog para. Odlučeno je kako će 1200 uzvanika iz cijele Velike Britanije biti predloženo od članova regionalnih zastupnika, zatim će 200 gostiju biti iz dobrotvornih ustanova i udruga koje mladenci podržavaju. Vjenčanju će biti prisutni i učenici iz dvije lokalne škole te brojni članovi kraljevskog osoblja. 

Meghan Markle i princ Harry
1/6

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije