Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neočekivani obrat

Prekid umjesto vjenčanja! Naprasno pukla ljubav između našeg košarkaša i poznate frizerke

Foto: Vjeran Žganecd Rogulja/PIXSELL, Instagram
1/5
16.08.2020.
u 12:22

Što je uzrok naglog prekida nije poznato, a mnoge je ovaj potez iznenadio s obzirom na to da je Valentina uoči vjenčanja organizirala djevojačku večeru na kojoj se zabavljala s prijateljicama.

Hrvatski košarkaški reprezentativac Željko Šakić i frizerka Valentina Čajo ovog su ljeta trebali uploviti u bračnu luku, a umjesto vjenčanja uslijedio je prekid. Željko i Valentina naprasno su prekinuli svoj odnos i otkazali vjenčanje koje se trebalo održati u lipnju, piše Story. Frizerka Maje Šuput i drugih poznatih Hrvatica, koju je košarkaš zaprosio prije godinu dana, s Instagrama je obrisala gotovo sve njihove fotografije.

Što je uzrok naglog prekida nije poznato, a mnoge je ovaj potez iznenadio s obzirom na to da je Valentina uoči vjenčanja organizirala djevojačku večeru na kojoj se zabavljala s prijateljicama. Vezu su uspješno održavali na daljinu s obzirom na to da je Valentina poslom bila vezana uz Zagreb, dok je Željko većinu vremena provodio u Rusiji gdje igra za klub Avtodor.

- Tko god kaže da je lako održavati vezu na daljinu - laže. Uvijek tu ima dobrih i loših dana, dobrih i loših strana. Ali opet, kada se dvoje ljudi voli, podupire i poštuje, daljina ne predstavlja problem - kazala je u veljači Valentina koja je i nakon vjenčanja planirala ostati živjeti u Zagrebu.

- Često me klijenti u strahu pitaju gdje ću živjeti nakon vjenčanja. Mene papir nikada nije sprečavao u životu jer da sam se mislila preseliti, napravila bih to bez obzira na brak. Mene je u Zagrebu zadržala ljubav prema poslu, što Željko, srećom, razumije i imam njegovu potporu pa zasad uspješno usklađujem karijeru i ljubav - kazala je tada Čajo.

Komentara 11

DH
dalibor.hren
13:39 16.08.2020.

Jbt. moram kresnut dva normabela! Ne znam hoću li ovo preživjeti!?

DE
DeepState
12:43 16.08.2020.

Izgleda da je Valentina našla nogometaša :))

KA
Kana
15:44 16.08.2020.

Odlični komentari, prilagođenj događanju, ja isto mislim , da je našla nogometaša...👍

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije