Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zamjerili joj

Pratitelji zbog ovog detalja napali bivšu sudionicu 'Gospodina Savršenog', uočili su joj i grudnjak

Foto: Instagram
1/10
12.12.2020.
u 18:30

Objavama često poručuje da, kao i svi, jedva čeka povratak na staro.

Bivša sudionica RTL-ovog showa Nandi Uzelac ostvarila je svoj san i postala voditeljica. Naime, prije mjesec dana postala je voditeljica na Sportskoj emisiji koja je, kako je rekla, zabavna širokoj publici, od profesionalnih sportaša do onih koji se povremeno bave sportom i nastoje voditi zdrav način života.

Objavama često poručuje da, kao i svi, jedva čeka povratak na staro. A to je poručila i u posljednjoj fotki na kojoj je napisala:  "Još samo malo... Odbrojavam do kraja izolacije, a bome i pandemije". No, pratiteljima je za oko zapao nered u sobi, a primijetili su i grudnjak

Foto: FIBA/Screenshot

Uzelac je pozirala u dolčeviti i suknji, a njezini pratitelji nisu mogli ne primijetiti silni nered.

- Sredila se, a iza sebe ostavila potpuni kaos - odmah su komentirali. 

Komentara 1

Avatar drug Joža
drug Joža
19:07 12.12.2020.

Stan joj izgleda kao u ratnoj zoni

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije