Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMA SAMO 4 MJESECA

Borba malog anđela: Kćerkica bivšeg nogometaša ima leukemiju, ali joj ne dopušta predaju!

Foto: Instagram
1/7
11.12.2020.
u 10:20

O dijagnozi bolesne kćerkice Azaylije Diamond, bivši nogometaš i reality zvijezda 30-godišnji Britanac Ashley Cain svakodnevno pratitelje obaviještava na Instagramu.

Prije četiri mjeseca bivši britanski nogometaš i reality zvijezda Ashley Cain i njegova djevojka Safiya Vorajee postali su roditelji djevojčice Azaylije Diamond. Nakon samo dva mjeseca stigla je šokantna vijest da se malena boli s opakom bolesti - leukemijom. O njezinom stanju, Ashley svakodnevno izvještava na društvenim mrežama, a preslatke fotografije oca i malene Azaylije nikoga ne ostavljaju ravnodušnog.

'Trepneš i četiri mjeseca su prošla. Ne mogu vjerovati koliko je narasla. Lijepo je vidjeti da raste i razvija se bez obzira na rak i kemoterapiju. Prva četiri mjeseca tako su brzo proletjela da je to ludo. Ipak, ponosan sam što mogu reći da nije prošao niti jedan dan da je nisam vidio, plesao s njom i rekao svojoj kćeri da je volim. I ne planiram to ubrzo prekršiti', piše bivši nogometaš u jednoj od objava kojima obavještava o napretku malene Azaylije.

'Azaylia je završila s drugom rundom kemoterapije i sada je u procesu petotjednog oporavka, s nadom da će u siječnju naći odgovarajućeg donora i moći otići na transplataciju', otkriva u nadi dok na fotografijama drži kćerkicu u naručju. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Da mu se kćerkica ozbiljno razboljela, Ashley je otkrio početkom ovog mjeseca.

'Jučer sam morao proći kroz nešto što niti jedan roditelj ne bi smio prolaziti. Najstrašnije i najbolnije iskustvo koje sam doživio. Saznao sam da moja kći ima rijetku i agresivnu vrstu raka krvi koja joj stvara puno komplikacija. Mama i tata te vole princezo. Idemo prvakinjo! Ti to možeš i ti to hoćeš pobijediti', napisao je tada nakon bolnog saznanja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije