Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
umro relja bašić

Poznati se opraštaju: Hvala Vam za svu umjetnost koju ste nam podarili i ostavili neizbrisiv trag

jacques i relja
Foto: Facebook
1/3
Autori: Ivana Carević, Hina
08.04.2017.
u 13:12

Relja Bašić preminuo je u petak navečer, a na društvenim mrežama poznate osobe se opraštaju od glumca i prisjećaju njegovog gospodina Fulira

Od legendarnog glumca Relje Bašića, koji je jučer navečer preminuo u 87. godini, na društvenim mrežama se opraštaju brojne poznate osobe i prisjećaju se njegove kultne uloge gospodina Fulira.

- Naš gospon Fulir. Legenda. Počivajte u miru. Hvala Vam za svu umjetnost koju ste nam podarili i ostavili neizbrisiv trag! Zauvijek u najljepšem sjećanju...- napisao je na svom Facebooku Jacques Houdek i objavio fotografiju na kojoj je u društvu pokojnog Relje.

Glumica Mirjana Majurec putem društvenih mreža uputila je obitelji izraze sućuti i poručila: Naš gospon Fulir nikad nećeš umrijeti.

Hamed Bangoura napisao je na Facebooku kako za njega odlazak Relje Bašića znači i odlazak starog Zagreba

- Meni, kao dečecu sa Šalate, odlazak g. Relje Bašića znaci i odlazak starog Zagreba. Zbogom, "Ljubim ruke milostiva". Bar nećete vidjeti kako nam bankrotira grad od silnog:"Idemo delat" s tuđim parama. Počivali u miru.

Bojana Gregorić Vejzović na Instagramu je objavila njegovu fotografiju i napisala : Falit ćete nam Relja....

U povodu smrti istaknutog hrvatskog kazališnog i filmskog glumca Relje Bašića, predsjednik Vlade Andrej Plenković uputio je sućut obitelji Bašić, izvijestili su u subotu iz Ureda predsjednika Vlade.

Poštovana obitelji Bašić, sa žalošću sam primio vijesti o smrti gospodina Relje Bašića.

 Svojom bogatom umjetničkom karijerom ostavio je neizbrisiv trag među ljubiteljima kazališne i filmske umjetnosti.  Njegov Teatar u gostima trideset je godina donosio kazališnu kulturu u svaki kutak Hrvatske, a antologijske uloge koje je ostvario ostat će trajno zabilježene u hrvatskoj kinematografiji. 

 Molim vas da u ime Vlade Republike Hrvatske i moje osobno primite izraze iskrene i duboke sućuti", navodi u izrazima sućuti premijer Plenković

 

 

 

 

 

Falit cete nam Relja.... #actor #legend #goodbyefriend

Objavu dijeli Bojana Gregoric Vejzovic (@bojana.gv)

 

>>Relja Bašić dobio kazališne nasljednike

Komentara 1

Avatar littleMORGEN
littleMORGEN
15:52 08.04.2017.

legenda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije