Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čeka se ročište

Potvrđena optužnica protiv Cetinskog, prijeti mu do 8 godina zatvora

Foto: Davor Puklavec/Pixsell
1/3
06.03.2019.
u 12:35

Potvrđena je optužnica protiv Tonija Cetinskog. Tereti ga se za izazivanje prometne nesreće sa smrtnom posljedicom.

Nešto više od dva mjeseca nakon što je pulsko Općinsko državno odvjetništvo podignulo optužnicu protiv Tonija Cetinskog ista je i potvrđena, donosi Glas Istre. Pjevaču se na teret stavlja prometna nesreća iz 2017. godine u kojoj je život izgubio 62-godišnji Ibrahim Kevljanin.

Toni je prema optužnici kršeći propise o sigurnosti prometa, prouzročio nesreću sa smrtnom posljedicom iz nehaja. Prema odredbama Kaznenog zakona, u slučaju da mu se pravomoćnom presudom dokaže krivnja, prijeti mu od jedne do osam godina zatvora, piše Glas Istre.

Podsjetimo, nakon podizanja optužnice Cetinski je izjavio kako se ne osjeća krivim.  - Naravno da smatramo da napisano u optužnici nije ono što se dogodilo, ali ako se u daljnjem postupku dokaže bilo kakva krivnja s moje strane, za svoje sam eventualne pogreške spreman odgovarati- poručio je tada pjevač

Dodao je i kako još uvijek osjeća posljedice traume koju je doživio te da neizmjerno žali zbog boli kroz koju prolazi obitelj nesretno preminulog pješaka. - Ono što mi je teže od bilo kakvog sudskog procesa, osude i javnog linča je sama činjenica da sam sudjelovao u takvoj nesreći koja je ostavila duboku traumu prvenstveno na obitelj pokojnika kao i na mene i moju obitelj unatoč tome što se trudim dalje funkcionirati, raditi i živjeti nije lako ali mora se - zaključio je Cetinski.

Pogledajte i gdje su danas i što rade dance zvijezde 90-ih.

 

 

Ključne riječi

Komentara 8

OB
ObrenM
14:16 06.03.2019.

Toni i obitelj Cetinski su mi antipaticni.Njegovi rodiitelji su. prevaranti-ali ?! Tu noc je notoeni pijanac lezao na mraku na cesti.Zanima me koliko vozaca bi navrijeme stalo,da ga ne pregazi?

BL
bljak007
13:28 06.03.2019.

E moj Toni, mora da si se zamjerio ili sucu ili sutkinji.

PA
paleontolog
14:27 06.03.2019.

bit ce uvjetna, nema sanse da ode u cuzu, ipak RH sudi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije