Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razuzdala se

Pogledajte potez s Oscara o kojem priča cijeli Twitter

Foto: Screenshot
1/3
25.02.2019.
u 17:37

Glumici i reperici Awkwafini zbog ovog poteza nije dugo trebalo da postane viralni hit.

Dok su se na jučerašnjoj dodjeli Oscara svi trudili činiti profinjeno, azijskoj reperici i glumici Awkwafini koja to očito nije bilo pri vrhu popisa.

Naime, zvijezda filma “Suludo bogati Azijci” je usred hodanja po crvenom tepihu potegla nekoliko gutljaja iz svoje torbice, koja je očito bila pljoska. Novinarima je priznala da se radi o tequili, a nije dugo trebalo da postane viralna na Twitteru.

Svi žele imati ovakvu torbicu ili barem Awkwafinu za frendicu. - pišu na ovoj društvenoj mreži.

Naravno da je ova Azijatkinja uskladila torbicu i ostatak outfita, a sigurno nitko ne bi primjetio da je torbica pljoska, da nije povukla gutljaj iz nje.

Ključne riječi

Komentara 10

CR
crodux
18:17 25.02.2019.

hrpa drogeraša i nečasnih ljudi koji sebi dijele nekakve "nagrade", dajte molim vas!

Avatar jest
jest
17:49 25.02.2019.

Tko uopće čita ovakvo smeće od sadržaja, zar gladni, nezaposleni, obespravljeni, kopači plastičnih boca po smeću, građani koji se spremaju otići iz Hrvatske, blokirani, vječni dužnici bankama, potplaćeni i podcijenjeni? VL kada stvarno mislite početi raditi svoj posao, golišave starlete, polusvijet reality zvijezda i slične "teme" nisu ključne stvari za ovo društvo ali jesu iseljavanje mladih, nezaposlenost, manjak radno sposobnih, sve starije stanovništvo, dramatični pad nataliteta, neprovedene ključne reforme poglavito ona javne uprave, reforme nužne za uklanjanje korupcije te administrativnih barijera za ulaganje i reforma porezne politike. Što je sa pokretanjem investicija? Gole stražnjice i grudi, neinteligentne, nepismene i nekulturne reality zvijezde neće izvući društvo iz krize.

ŽO
žoržet
20:26 25.02.2019.

to je samo dokaz da žena zna što radi i da je vješta u marketingu - torbicom-pljoskicom' i javnim pijenjem iz nje samo je pravo mjesto, tj. crveni tepih najgledanijeg svjetskog show-programa globalno najuspješnije 'tvornice snova', iskoristila za promociju imidža,, ideja&svjetonazora svoje 'proizvodne niše', odnosno glazbenog žanra kojem profesionalno pripada. više me brine kad slično - ali u posve neumjesnim prilikama, bez imalo stila i prilično glupo - čine mnogi popularni domaći 'izvođači' (ne samo estradni nego i politički, medijski, pravosudni...), posebice oni, kao, (malo)građanske, konzervativne ili demokršćanske provinijencije. kojima bi svaki alkohol i prateći mu 'poroci' trebali biti skroz strani i nepoznati, barem u osobnoj praksi kako na 'stejdžu', tako, bogmeć, i 'izvan radara':)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije