Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iznenađena dizajnerica

Kakva čast! Dvije haljine Matije Vuice na crvenom tepihu na dodjeli Oscara

Foto: screenshot
1/3
25.02.2019.
u 08:38

Oduševljena sam kako mi izgovaraju ime, dakle od sada sam Matiža Vuika, kako me oslovila lijepa voditeljica Megan Henderson, napisala je dizajnerica na društvenim mrežama.

Očito je postala praksa da nijedno važno svjetsko događanje na crvenom tepihu ne prolazi bez barem jedne haljine dizajnerice Matije Vuice.

Tako je bilo i na ovogodišnjim Oscarima gdje su čak dvije voditeljice odabrale njezine kreacije.

Jedna od njih je Megan Telles koja na postaji ABC vodi jutarnju emisiju, a druga je Meghan Henderson koja je za losanđelešku medijsku kuću KTLA uživo izvještavala s 90. dodjele najprestižnijih kipića na svijetu.

 

 

 

 

 

 

 

 

Matija se objavama pohvalila na svom Facebook profilu te napisala:

– Iznenađenje prije samog početka prijenosa i za vas, a i za mene. Oduševljena sam kako mi izgovaraju ime, dakle od sada sam Matiža Vuika, kako me oslovila lijepa voditeljica Megan Henderson – napisala je dizajnerica.

 

Ključne riječi

Komentara 9

ZH
Zlatousti Hrvat
09:05 25.02.2019.

Sto nisu krilatog poslali

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
09:02 25.02.2019.

Sve čestitke Matiji Vujici, to je velika čast za njezin samoprijegoran, dugogodišnji i originalan rad!

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
11:07 25.02.2019.

Bravo Matiža

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije