Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobila 15000 kuna

Pobjednica Večernjakove nagradne igre "Shoppingiraj kao kralj": Presretna sam!

16.12.2018.
u 10:39

Iznenadila sam se jako, iako moram priznati da sam isprva mislila da je riječ o šali; da nas kad siđemo s vlaka nitko neće dočekati, kaže dobitnica

Svi znamo da je prosinac nastresniji mjesec – uz sve obaveze koje imate, morate pronaći darove za bližnje, a voljeli bi i sebi priuštiti nešto za Božić.

Trgovkinja Jadranka Saraja iz Pitomače o tom više ne mora razmišljati - pobjednica je Večernjakove nagradne igre „Shoppingiraj kao kralj uz Večernji list“ u kojoj je osvojila petnaest tisuća kuna za novootvoreni Designer Outlet Croatia gdje se nalazi više od sto fashion&style brendova koji će zadovoljiti baš svačiji ukus, a tu su i kafići i restorani za zasluženi odmor i pauzu od shoppinga.

Nakon što je sišla s vlaka u pratnji kćeri kako bi shopping bio zanimljiviji dočekao ih je vozač u limuzini Renault Talisman kojom ih je prevezao do Designer Outleta.

-Iznenadila sam se jako, iako moram priznati da sam isprva mislila da je riječ o šali; da nas kad siđemo s vlaka nitko neće dočekati na stanici, uzbuđeno nam je rekla pobjednica koja redovito reže nagradne kupone Večernjeg lista i naglašava da ne igra nikakve igre na sreću, samo one koje vidi u našim novinama jer ih svakodnevno čita.

-Kupila sam si čak i sunčane naočale, smije se i dodaje kako ne može ni nabrojati što je sve kupila.

-Jakne, čizme, trenirke, tenisice, kćeri traperice – sve što je inače u drugom planu, objašnjava. Kaže da božićne poklone inače kupuje u zadnji čas, ali da će iskoristiti ovu priliku kako bi se za svakog od njezinih najbližih našlo nešto pod borom.

Pogledajte video u kojem smo ugostili članove Cirque du Soleil koji su nam otkrili sve o njihovom showu “Toruk – Prvi let”:

 



 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije