Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Turskoj

Maja Šuput s obitelji uživa u luksuznom resortu gdje noćenje košta i do 14.700 kuna

Foto: Instagram
1/12
15.07.2021.
u 19:00

Pjevačica Maja Šuput i njezin suprug Nenad prvi put su sa sinom Bloomom otputovali na odmor izvan Hrvatske, a Maja svoje obožavatelje svakodnevno izvještava kako se Bloomu sviđa u resortu.

Obitelj Šuput - Tatarinov uživa u godišnjem odmoru u Turskoj u luksuznom resortu D Maris Bay. Pjevačica Maja Šuput i njezin suprug Nenad prvi put su sa sinom Bloomom otputovali na odmor izvan Hrvatske, a Maja svoje obožavatelje svakodnevno izvještava kako se Bloomu sviđa u resortu i kako je uživao u putovanju zrakoplovom te očito poput roditelja postaje zaljubljenik u putovanja. D Maris Bay jedno je od najdražih mjesta za odmor naše pjevačice, a noćenje za dvoje odraslih i malu bebu u ovom resortu košta od 8600 do 14.700 kuna.

Ovaj resort posebno vole roditelji s malom djecom jer je smješten u mirnoj uvali okruženoj borovim šumama. Gosti na raspolaganju imaju unutarnji i vanjski bazen, spa-centar i pet privatnih plaža s Plavom zastavom na poluotoku Datca. Maja je objavila nekoliko Instagram storyja i pokazala kako s obitelji gušta u odmoru, a pohvalila se i čime su to u Turskoj darivali njezinog sina.

Foto: Instagram

- Odmah su ga Turci darivali narukvicama - napisala je Maja. Maleni Bloom dobio je talisman od plavog stakla koji je popularan u Turskoj i vjeruje se kako štiti od zla i zlih pogleda i zovu ga još i plavo ili tursko oko. Maja preko tjedna uglavnom koristi vrijeme za odmor sa sinom i suprugom, a preko vikenda nastupa na svadbama i kako je u više navrata rekla svirke i nastupi su joj najviše nedostajalo u periodu lockdowna i kada se zbog epidemioloških mjera nije moglo održavati veća okupljanja.

Ključne riječi

Komentara 4

SA
samalese
20:32 15.07.2021.

Eee, da, nevalja u nas...

BI
Biouskoli91
20:20 15.07.2021.

Ocito je dobro islo kopanje krumpira....

ČS
Čuvaj se senjske ruke
07:42 17.07.2021.

Može joj biti. Ona zna kako i gdje zaraditi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije