Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
da im ne dosadi

Pjevačica traži od radio postaja da njezinu hit-pjesmu prestanu puštati!

Lorde
Foto: Reuters (Ilustracija)
1/4
18.02.2014.
u 15:24

Pjevačica je zabrinuta da će se slušatelji zasititi njene glazbe

Novozelandska pjevačica Lorde želi da se njezin hit "Royals"  više ne emitira na radio postajama.

Pjevačica je zabrinuta da će se slušatelji zasititi njene glazbe te želi da se malo "odmore" dok ne objavi novi materijal, piše Independent.

Pjesma "Royals" nalazi se na njenom debitantskom albumu, a mlada Lorde koja inače korijene vuče iz Lijepe naše za svoj je rad nagrađena s dva Grammyja.

>>Lorde pokazala kako to stvarno izgleda

Komentara 4

BR
Brandfackel2
21:27 18.02.2014.

"a mlada Lorde koja inače korijene vuče iz Lijepe naše..." Stvarno ste dno dna od novinarčića. Napisi su vam kraći od jedne kartice, nedostojni listića toalet-papira. Ako već prezentirate ovakvu informaciju onda barem podastrite nekakve podatke! Činjenica je da "hrvatsko"ko" novinarstvo kao i politika te posebno pravosuđe probitak omogućuje jedino preko partije, novčanika ili genitalija.

ĆA
ćaćaća
17:19 18.02.2014.

dobra je pjesma..glas božanski.....

TO
tompa
21:43 18.02.2014.

Tko je kliknuo na "Koja je to pjesma uopće?" je žešća seljačina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije