Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tulum za 33. rođendan

Paris Hilton u kičastoj haljini slavila rođendan

Paris Hilton
Foto: Instagram
16.02.2014.
u 16:40

Rođendan joj je sutra, no Paris Hilton poznata je partijanerica te ga je već počela slaviti. Nasljednica i starleta ovog je vikenda počela obilježavati svoj 33. rođendan...

Rođendan joj je sutra, no Paris Hilton poznata je partijanerica te ga je već počela slaviti. Nasljednica i starleta ovog je vikenda počela obilježavati svoj 33. rođendan, a s fanovima je podijelila sliku svoje odjevne kombinacije povodom toga.

- Obožavam svoju prekrasnu haljinu za rođendan. Osjećam se kao princeza. Hvala Alonu Livneu koji ju je dizajnirao, rekla je Paris te cijeli outfitn zaokružila tijarom na glavi te šljokicama na štiklama. Tulum je održan u noćnom klubu Greystone Mandor u Los Angelesu, a da tulum bude bolji, Paris se prihvatila i i DJ pulta.

>>Paris Hilton pokazala čvrsti trbuh odjevena u seksi kožu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije