Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZGUBILA KARIJERU

Pamtimo je kao seks bombu, a sad se nakon 17 godina prvi put pojavila u javnosti i šokirala izgledom

Foto: Instagram
1/7
19.02.2020.
u 16:42

Njezina karijera, koja je tada bila na uzlaznoj putanji, zbog raznih droga stavila ju je na crnu listu kod mnogih redatelja jer su smatrali da je previše izazovno raditi s njom te se nisu htjeli upuštati u takav rizik.

Zasigurno se svi sjećaju planetarno popularne serije 'Spasilačka služba' te mnogih njezinih upečatljivih likova, a jedan od takvih nas je u posljednje vrijeme iznenadila svojim izgledom. 

Bivša zvijeda 'Spasilačke službe' Yasmine Bleeth u javnosti se ne pojavljuje često, pogotovo zadnjih godina, a sada su svi posumnjali da je razlog upravo njezin izgled. 

Naime, Yasmine se pojavila nasmijana i dobre volje u ležernoj šetnji sa psom u Los Angelesu, a fotografije koje su sve iznenadile možete pogledati OVDJE i potom sami usporediti koliko se samo promijenila. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Uloga Caroline Holden u 'Spasilačkoj službi' donijela joj je ogromnu popularnost, no mnogi je sada ne bi ni prepoznali budući da Yasmine dugo godina nije snimljena u javnosti, a izgleda potpuno drugačije.

Poznato je jedino da se prije povlačenje sa scene borila sa zloporabom raznih supstanci i zbog svega toga u posljednjih 17 godina vrlo je rijetko viđena, piše The Sun

No, da se primijetiti na posljednjim fotografijama kako se Yasmine sada osjeća sretno i zadovoljno

Yasmine se u seriji odlično snašla te je svoje, prvotno dogovoreno, gostovanje pretvorila u cijele tri sezone, čime je snimila ukupno 72 epizode tijekom pet godina. No, to joj nije jedino glumačko iskustvo. Glumica se pojavila u nekoliko televizijskih serija i spin-off filmova. Međutim, jedino joj je uloga u 'Spasilačkoj službi' pomogla lansirati karijeru modela, a u znak popularnog crvenog kupaćeg kostima lansirala je i svoju liniju kupaćih kostima. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Njezina karijera, koja je tada bila na uzlaznoj putanji, zbog raznih droga stavila ju je na crnu listu kod mnogih redatelja jer su smatrali da je previše izazovno raditi s njom te se nisu htjeli upuštati u takav rizik. Nakon toga, prijavila se u jednu kliniku za rehabilitaciju u Malibuu zbog ovisnosti o kokainu. 

Nakon što je kliniku napustila, vratila se svojoj ovisnosti i nakon sudjelovanja u prometnoj nesreći 2001. godine, policija joj je pronašla kokain te ju uhitila. Međutim, priznala je krivnju i uspjela se nagoditi na sudu za dvije godine uvjetnog zatvora i 100 sati društveno korisnog rada. 

 

 

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Ganymedesq
Ganymedesq
18:58 19.02.2020.

To su godine. Bez zadovoljstva i sporta nema lijepe figure. Svi ćemo ostariti. Prije ili kasnije nas sve ovo isto čeka. S pelenama si se rodio s pelenama umireš.

TA
Tajg
17:35 19.02.2020.

Prava riba

VE
vecernji55
07:43 20.02.2020.

Mič Bjukenon najjači

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije