Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi muž

Pamela objavila prvu fotku s 22 godine starijim suprugom

Foto: Profimedia
1/5
25.01.2020.
u 13:02

Pamela Anderson objavila je fotografiju na kojoj pozira s novopečenim suprugom Jonom Petersom.

Nedavno je u medije dospjela vijest da se čuvena Playboyeva zečica Pamela Anderson udala za producenta Jona Petersona, a sve se to dogodilo nekoliko mjeseci nakon što su prohodali.

Par je u vezi bio prije 30 godina, a ponovno su se spojili prije nekoliko mjeseci. Sada su i ozakonili svoju vezu u Malibuu.  - Svugdje ima lijepih djevojaka, mogao sam imati koju želi, a ja sam 35 godina čekao Pamelu. Ona me čini divljim, na dobar način - kazao je Peters za TMZ. Inače, ovaj producent najpoznatiji je po radu na obje verrzije filma "Zvijezda je rođena", iz 1978. i 2018., kao i filmu "Flashdance". 

Zanimljivo je da je ovo i za  Pamelu i za Jona peti brak. Ona je bila udana za Tommyja Leeja, Kida Rocka i dva puta za Ricka Salomona. Peters je između ostalih bio oženjen za glumicu Lesley Ann Warren, te producenticu Christine Forsyth-Peters, a poznat je i po dugogodišnjoj vezi s Barbrom Streisand.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Podsjetimo, Pamela je prošle godine prekinula vezu s 18 godina mlađim nogometašem Adilom Ramijem, kojeg je u jednoj objavi na Twitteru nazvala čudovištem.

Naime, ona je objavila mailove u kojima je razgovarala s Ramijevom bivšom, Sidone Biemont. Ona je majka njegove djece, blizanaca Zayna i Madija. Glumica je u mailovima nogometaševoj bivšoj opisala kako joj je on zgnječio obje ruke za vrijeme svađe, a i vukao ju je za kosu. Kazala je da su je ruke toliko boljele da nije mogla otvarati boce. 

Sidone je na to odgovorila kako je njoj Rami rekao da je to 'poslovni dogovor', da su samo prijatelji i da ne žive zajedno. Pamela joj je rekla i da su ona i nogometaš kupili zajednički dom.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije