Naslovnica Showbiz Zvijezde

Pamela Anderson uputila poruku političarima u BiH!

BiH je 2009. usvojio zakon o zabrani do kraja 2018., ali rok se bliži te postoji opasnost da bi mogao biti produžen za deset godina
26. svibnja 2017. u 17:26 3 komentara 4834 prikaza
Pamela Anderson
Foto: Reuters/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/7

Slavna glumica i aktivistica za životinjska prava Pamela Anderson pozvala je BiH da ostanu pri planu zabrane uzgoja životinja za krzno do kraja 2018. godine.

Pamela Anderson jesi to ti? Možete li vjerovati da je ovo Pamela Anderson? Ni fotografi je nisu prepoznali

Kako je objavljeno na stranici PETA-e, čija je Anderson počasna direktorica, BiH je 2009. usvojio zakon o zabrani do kraja 2018., ali rok se bliži te postoji opasnost da bi mogao biti produžen za deset godina. Stoga je Anderson poslala pismo Bariši Čolaku, predsjedatelju Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH, te pozvala njega i zastupnike da ostanu predani zabrani uzgoja za krzno do 2018.

Anderson je u pismu upozorila da su istrage PETA-e pokazale da su činčile i nercevi na farmama u BiH osuđeni na prljave i male kaveze te da pate od otvorenih rana prije nego što budu brutalno ubijeni.

Austrija, Hrvatska, Nizozemska, Slovenija i Velika Britanija već su zabranile farme za uzgoj krzna, a ako BiH odgodi svoju zabranu, bit će to ogroman korak unazad, poručuju iz PETA-e.

činčile Udomljeno 45 životinja Uzgajivači omogućili činčilama bezbrižan život bez straha od deranja krzna Street style, krznena bunda Zagrebačka ulična moda Mlade žene rijetko nose bunde od pravog krzna, ali ove Zagrepčanke ostaju vjerni svom stilu u hladnim danima Pamela Anderson ZRAČI SEKSEPILOM I U PEDESETOJ Prekrasna Pamela Anderson blista u kampanji poznate marke erotskog donjeg rublja
Baby Beef
Baby Beef
Udruga uzgajivača junadi Baby Beef osnovana je 2000., s ciljem promocije i ponude kvalitetnog junećeg mesa

A1 izdvaja za Vas

 • Avatar HrvatCroata
  HrvatCroata:

  "osuđeni na prljave i male kaveze", tko ih je osudio i zakaj? Kadija ti sudi, kadija te tuži.

 • Avatar HrvatCroata
  HrvatCroata:

  Evo tresu se kao vrbe na vjetru. "Ugledna glumica", nego kaj.

 • afer:

  Kada jedna tako ugledna glumica komentira politiku svijet bi se trebao prestati okretati dok je ne poslušaju.