Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jesi to ti?

Možete li vjerovati da je ovo Pamela Anderson? Ni fotografi je nisu prepoznali

Pamela Anderson
Reuters/PIXSELL
22.05.2017.
u 10:38

Nekadašnja zvijezda spasilačke službe, uvijek je bila seks simbol, a mnogi se slažu da je to i danas, u 50. godini.

Pamela Anderson ove godine slavi 50. rođendan, a plijenila je pozornost svojim glamuroznim izdanjem na crvenom tepihu 70. Filmskog festivala u Cannesu.

Nekadašnja zvijezda spasilačke službe uvijek je bila seks simbol, a mnogi se slažu da je to i danas, u 50. godini. 

Ipak, iako je odjenula crnu dugu haljinu za premijeru francuskog filma ''120 Beats Per Minute'', Pamela Anderson gotovo je neprepoznatljiva. Čak i fotografima. 

Pamela Anderson
1/8

 

Komentara 2

Avatar f@nky
f@nky
12:42 22.05.2017.

,,..a zašto su je onda fotografi slikali ak je nisu prepoznali...;-)))

DA
danho
12:52 22.05.2017.

žena cijeli zivot ima tesku sminku, jako crno nasminkiane oci i natapiranu plavu kosu, sad si jeusla u neke godine gdje joj se to vise ocito ne sviđa.. i skini zeni tesku sminku na koju nismo na vikli i nu ne moze se prepoznati..a otom potom sto joj je ova frizura koma..treba promijenit frizera, ako ga uopce ima posto sam negdje citala da si sama farba kosu, pa moguce da si je i ovo sama napravila...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije