Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZRAČI SEKSEPILOM I U PEDESETOJ

Prekrasna Pamela Anderson blista u kampanji poznate marke erotskog donjeg rublja

Pamela Anderson
Foto: Coco de Mer/Rankin
1/5
26.04.2017.
u 10:18

- Ne mora vas nitko vidjeti u erotskom donjem rublju kako bi se osjećali sexy. Ja ga redovito nosim radi sebe. Ako me netko vidi u njemu, to je bonus - kazala je Pamela

Iako će ove godine proslaviti 50. rođendan, Pamela Anderson još uvijek izgleda spektakularno. Zvijezda serije "Spasilačka služba" zaštitno je lice nove kolekcije donjeg rublja engleske modne kuće Coco de Mer. Fotografije je snimio Rankin, jedan od najpoznatijih modnih fotografa. Presretna Pamela kazala je kako bi žene koje se žele osjećati sexy trebale nositi erotsko donje rublje, kako bi dobile na samopouzdanju.

- Ne mora vas nitko vidjeti u erotskom donjem rublju kako bi se osjećali sexy. Ja ga redovito nosim radi sebe. Ako me netko vidi u njemu, to je bonus - kazala je Pamela u nedavnom intervjuu za Vogue.

Pamela je posljednjih mjeseci sve češća gošća u ekvadorskoj ambasadi u Londonu, u kojoj godinama boravi osnivač WikiLeaksa Julian Assange. Između njih dvoje navodno ima i nešto više od prijateljstva. Anderson će ove godine glumiti i u filmskoj verziji serije "Spasilačka služba".

>>Pamela Anderson stalno posjećuje ekvadorsku ambasadu, a razlog je – ljubav

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije