Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ukrala show

Ljepotica Ivana rođena je u Njemačkoj, pa se preselila u Hercegovinu

18.06.2018.
u 13:32

– Za mene nema ničega ljepšega na svijetu od upoznavanja novih zemalja i kultura s osobom koju volim. Uspjela sam upoznati dosad mnogo zemalja, a cilj mi je posjetiti sve – otkriva atraktivna Čapljinka.

Hrvatska ljepotica Ivana Knöll na susretu Hrvatske i Nigerije u Kalinjingradu plijenila je pozornost fotografa. Njezine fotografije ubrzo su osvojile naslovnice hrvatskih medija, a u naslovima i opisima vijesti ističe se da je zbog ove atraktivne navijačice vrijeme u Kalinjingradu stalo, a nazivali su je i božicom ljepote, prenosi Vecernji.ba

Ivana je na svom Facebook profilu objavila nekoliko poveznica s portala na kojima se nalazi njezina fotografija te zahvalila medijima. “Uz ovako lijepo stvorenje, Hrvatska nije mogla izgubiti. Djevojko, ti si ponos svih navijača Lijepe naše, moraš toga biti svjesna”, samo je jedan od komentara na Ivaninu ljepotu. Inače, atraktivna navijačica koja je plijenila pažnju fotografa iz svih dijelova svijeta na tribinama u Kalinjingradu jest 26-godišnja Čapljinka.

Ova mlada djevojka pažnju javnosti privukla je još 2016. godine kad se kandidirala za Miss Hrvatske kao predstavnica dijaspore. Tada je otkrila što su joj najdraži hobiji, čime se bavi u životu te tko joj je najveća potpora. Iako je rođena u Njemačkoj, Ivana je veći dio života provela u Hercegovini s roditeljima, a pohađala je i Opću gimnaziju u Ljubuškom.

“Ime mi je Ivana Knöll, rođena sam u Njemačkoj gdje sam bila do osme godine. Sve do dolaska na Grafički fakultet u Zagreb živjela sam u Hercegovini s roditeljima, gdje sam pohađala Opću gimnaziju”, izjavila je Ivana prilikom natjecanja za Miss Hrvatske. Tada je otkrila i kako je uspješna studentica na Grafičkom fakultetu u Zagrebu.

“Uz to se bavim i modelingom pod vodstvom hrvatske modne kuće Midiken, pretežno sam ljubiteljica snimanja reklama. Inače sam i velika obožavateljica plesa, a posebice svih vrsta trbušnog plesa koje učim u plesnoj školi Nefertiti. Godinama sam se bavila latinoameričkim plesovima i nastupala”, otkrila je Ivana, predstavljajući se na natjecanju za najljepšu Hrvaticu.

Naglasila je kako bez podrške obitelji i partnera vjerojatno nikada ne bi sudjelovala na spomenutom natjecanju. “Obitelj i partner su mi uvijek bili najveća podrška u svemu, zahvaljujući njima i jesam na ovom izboru za Miss Hrvatske”, istaknula je Čapljinka, koja je ukrala show na prvom nastupu Hrvatske reprezentacije na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji. Njezinu ljepotu mnogi su nazvali božanstvenom te bi je rado pozvali u svoje društvo, ali Ivana na Facebooku otkriva kako je sretno zaljubljena već pet godina.

Osim spomenute ljubavi prema plesu, ova atraktivna Hercegovka oduvijek obožava putovanja. “Za mene nema ništa ljepše na svijetu od upoznavanja novih zemalja i kultura s osobom koju volim. Uspjela sam upoznati mnogo zemalja, a cilj mi je posjetiti sve”, zaključila je Ivana.

Njezin posjet Rusiji ostao je upečatljiv, a sigurno će tako biti i s ostalim zemljama u koje kroči atraktivna crnka koja se ponosi svojim korijenima. Javnost ju uglavnom prati preko društvenih mreža (Facebook i Instagram), gdje je do sada objavila mnogo fotografija iz svih dijelova svijeta. Sudeći po njima, Ivana je posljednjih godina obišla veliki broj svjetskih zemalja i popularnih turističkih odredišta, od Tajvana do Pariza, a ne krije kako se uvijek rado vraća rodnoj Hercegovini. Njezine nedavno snimljene fotografije iznad Čapljine obišle su svijet, a brojni obožavatelji ovaj su hercegovački gradić okarakterizirali rajem na zemlji.

1/14
Ključne riječi

Komentara 51

Avatar Toni Broo
Toni Broo
14:31 18.06.2018.

Zgodna, pametna i Hrvatica koja voli svoj zavičaj i Hrvatsku, a to smeta dežurnim komentatorskim jugo-ljevičarskim šovinistima tko zna koje nacije i zavičaja.

DU
Deleted user
14:06 18.06.2018.

Pa za mnoge na ovom portalu u BiH nema Hrvata zašto ona navija za Hrvatsku????? To nije njezina repka. Bez obzira na mrznju koja dolazi prema Hrvatima BIH Hrvatska će uvjek biti naša domovina.

DU
Deleted user
13:54 18.06.2018.

Priznajem,meni je isto uljepšala ionako lijep dan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije