Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VESELA EKIPA

Strastveni navijači: I prije dvije godine bodrili su Vatrene

Vatreni navijači
Foto: Privatni album
16.06.2018.
u 12:19

Osim što su strastveni navijači Hrvatske, ovi psi su poznati po tome što su jednom prilikom spasili janje u Lici, a Dama je preuzela ulogu njegove majke.

Navijač hrvatske nogometne reprezantacije Vjeko ima veliku podršku u bodrenju Vatrenih. Naime, uz njega će za Hrvatsku navijati Dama, Bianca, Blondie, Bronco, Sean, Sharona, Ramona, psi koji zajedno s njim žive u Brinju.

Vjeko i njegovi psi svaki dan šeću u šumi Skamnica, a ova vesela ekipa pliva na psećoj plaži u Senju i u obližnjem jezeru.

Osim što su strastveni navijači Hrvatske, ovi psi su poznati po tome što su jednom prilikom spasili janje u Lici, a Dama je preuzela ulogu njegove majke. Sean i Sharona navijali su za Hrvatsku i prije dvije godine, a slika s još petero braće i sestara u kockicama uz svoju mamu obišla je svijet. 

Vatreni navijači
1/6

Komentara 1

Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
12:47 16.06.2018.

Vjeku za premijera

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije