Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povukla se

Ovako je lijepa glumica izgledala 1994., a danas slavi 45. rođendan

Foto: Youtube Screenshot
1/4
30.08.2017.
u 13:38

Cameron Diaz sa 16 godina počela se baviti manekenstvom, a prvu ulogu dobila je u filmu "Maska". Tada je počeo njen uspon u Hollywoodu...

Njena glumačka karijera počela je 1994. godine ulogom u filmu "Maska" i od tada je Cameron Diaz zaredala brojne uloge u filmskim uspješnicama.

Prije "Maske" nije imala nikakvog glumačkog iskustva i bavila se manekenstvom i zbog želje da bude manekenka sa 16. godina napustila je roditeljski dom. Film "Svi su ludi za Mary" otvorio joj je 1998. širom vrata Hollywooda, a s plaćom od 20 milijuna dolara u filmu "Charliejevi anđeli" postala je jedna od najplaćenijih glumica Hollywooda.

 

 

 

#camerondiaz #happybirtday #hotthanhell #needyoungboy

A post shared by Marc Gonzalez (@mottet91) on

 

 

 

 

Cameron danas slavi 45. rođendan, a prije tri godine odlučila je uzeti stanku od snimanja filmova. Veliki utjecaj na ovu odluku imala je i činjenica što ulazi u brak s Benjijem Maddenom. Prije nego što se skrasila u braku s Benjijem, ljubovala je s Mattom Dillonom, Jaredom Letom, Justinom Timberlakeom, Alexom Rodriguezom...

Cameron danas živi nešto povučenije nego prije desetak godina kada je bila na vrhuncu slave. Posvetila se zdravom životu, vlježbanju, izdala je knjigu i uživa u tome što se više ne mora svakodnevno šminkati.

Komentara 8

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
20:01 30.08.2017.

snimila je ona i pornic.

DU
Deleted user
08:08 31.08.2017.

Štono bi rekao hrvatski puk (antife bi rekli: široke mase Hrvatske), i to fino premda bijen svim mogućim nedaćama, jako me zabolje ona stvar za to kako je ta bjelosvjetska Diazica Kameronka izgledala sa 16 godina i kako izgleda danas. Kaj to, pobogu, ja a i 99,9 posto hrvatskih pučana ima s njoime?! Daj joj Bog mir i dobru pamet tam' gdje je. Amen.

ZA
zarac
14:30 30.08.2017.

Prva uloga nije bila u filmu "Maska", ali to je sada nebitno. Negdje sam čitao da se niti ona sama ne srami svojih 'nepoćudnih' glumačkih početaka, pa čemu onda neistine?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije