Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nisu u dobrim odnosima

Otac Meghan Markle doživio je teški moždani udar, a sljedeći tjedan trebao je otputovati u London

Opening ceremony of the Invictus Games in The Hague
Foto: Piroschka van de Wouw/REUTERS
1/9
24.05.2022.
u 23:00

Moj otac se oporavlja u bolnici. Tražimo da poštujete našu privatnost i dopustite mom ocu da se oporavi, izjavila je Samanta Markle, sestra Meghan Markle

Nekoliko dana prije nego što je trebao prvi put odletjeti u London na proslavu platinastog jubileja kraljice Elizabete, otac Meghan Markle doživio je teški moždani udar i nalazi se u bolnici i ne može govoriti, piše Daily Mail

- Nažalost donosim tužnu vijest. Samo sedam dana prije nego što bi mi se Thomas pridružio u Londonu kako bi u posebnom TV specijalu u mojoj emisiji komentirao proslavu platinastog jubileja kraljice, Thomas je nažalost završio u bolnici. Bolest ga je prije nekoliko godina spriječila da dođe u Londonu i odvede svoju Meghan pred oltar, a sada se sudbina opet poigrala i spriječila ga da nam se pridruži u Londonu - izvijestio je novinar Dan Wootton kojem je Thomas Markle trebao biti gost tijekom izvještavanja iz Londona. 

- Moj otac se oporavlja u bolnici. Tražimo da poštujete našu privatnost i dopustite mom ocu da se oporavi. Samo mu treba mir i odmor. Prošao je kroz težak period zadnjih godina zahvaljujući zanemarivanju moje sestre Meghan. To je neoprostivo. - izjavila je Samanta Markle, sestra Meghan Markle koja je udajom za princa Harryja ušla u kraljevsku obitelj. Meghan ne komunicira s ocem otkako je prodao medijima neke informacije o njezinom privatnom životu i pokušao je zaraditi na njezinom braku s princem. U lošim je odnosima i sa sestrom Meghan i nitko s očeve strane obitelji nije bio pozvan na njezino vjenčanje. 

VIDEO Franka Batelić otkrila da je trudna! S Ćorlukom čeka drugo dijete

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije