Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ispričala je svoje iskustvo

Najpoznatija plus size manekenka otvorila dušu: 'Skoro sam umrla zbog krvarenja, bila sam prikovana za krevet'

Foto: Instagram screenshot
1/13
24.05.2022.
u 19:20

Plus size model Ashley Graham (34) početkom godine pristala je majka blizancima, a nakon što je uzela predah od društvenih mreža otkrila je kako je nakon poroda imala komplikacije te jedva preživjela. Ashley je tijekom trudnoće na društvenim mrežama, a potom je pratitelje obavijestila kako će se nekako vrijeme posvetiti sinovima i oporavku.

Plus size model Ashley Graham (34) početkom godine postala je majka blizancima, a nakon što je uzela predah od društvenih mreža otkrila je kako je nakon poroda imala komplikacije te jedva preživjela. Ashley je tijekom trudnoće često objavljivala na društvenim mrežama, a onda je pratitelje obavijestila kako će se nekako vrijeme ipak posvetiti sinovima i oporavku.

Manekenka je u razgovoru za Page Six otkrila neke nepoznate detalje. Naime, porođaj se odvio u njezinom domu, točnije u njezinoj kadi, nakon čega joj je pozlilo. Iako su sinovi rođeni zdravi u 3:45 ujutro kod kuće za Ashley je tada počela prava drama. Kako je ispričala, počela je krvariti i onesvijestila se pa je medicinski tim koji joj je pomogao pri porodu vodi borbu za njezin život.

 

 

-Nisu mi htjeli reći da je jedna od babica morala da me preokrene i pokuša zaustaviti krvarenje, a imala sam problem sa venom na ruci i nisu mi mogli ubosti iglu- ispričala je Graham koja je četiri dana ostala prikovana za krevet, a narednih tjedan dana nije mogla hodati. Kada se osvijestila, posvuda je bilo krvi, a kasnije je tek saznala kako je izgubila litre. Ashley je kod kuće provela dva mjeseca, a tada se javila pratiteljima na Twitteru.

Podsjetimo, Ashley je svojim pratiteljima u siječnju otkrila da su njezin suprug Justin Ervin i ona postali roditelji blizanaca.

-Justin i ja jako smo uzbuđeni što možemo podijeliti da su naši dječaci Malachi i Roman stigli. Rodili su se rano jutros u svom domu i sretni su i zdravi. Uzet ću neko vrijeme za oporavak i povezivanje sa suprugom i tri dečka, ali zaista jedva čekam podijeliti više toga s vama. S ljubavlju, AG-  napisala je tada u objavi. Sa suprugom ima i dvogodišnjeg sina Isaaca, a 2021. godine imala je spontani pobačaj.

VIDEO Grdović teturao po pozornici i pao, odvukli ga zaštitari

Ključne riječi

Komentara 1

ZG
zg1985
22:29 24.05.2022.

najpoznatija pretila "manekenka"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije