Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaboravite ples i plesače

Oskudni kostimi prave su zvijezde britanskog "Plesa sa zvijezdama"

ples sa zvijezdama
HRT
19.12.2009.
u 14:50

Kad muškarac vidi da njegova partnerica u plesu izgleda fantastično, njegovo srce pjeva, kaže Su Judd, koja izrađuje kostime za plesne parove.

Zaboravite ples i plesače, prave zvijezde ovogodišnjeg britanskog “Plesa sa zvijezdama” su nevjerojatno oskudni kostimi. Kako se show primicao finalu tako je odjeća bila sve seksipilnija i sve se više mesa pokazivalo, a za odličan izgled natjecatelja zaslužni su bili javnosti nepoznati kostimografi čiji igle, nabori, šljokice i lažne trepavice čine veliki dio uspjeha ovog showa. Između natjecatelja stvorila se dobra kemija, a dizajneri odjeće kažu da je jasna poveznica između odličnog izgleda i plesa za pobjedu.

- Ako se natjecatelji dobro osjećaju u svom kostimu onda će i bolje plesati. Kad muškarac vidi da njegova partnerica izgleda fantastično, njegovo srce pjeva. Partneri se povezuju, između njih se stvara kemija, a to se zaista vidi na plesnom podiju i glasači to osjete, kaže Su Judd, koja izrađuje kostime za plesne parove.

 

- Svi kažu da su ove godine kostimi više seksi nego prijašnjih sezona. To je i zato jer natjecatelji imaju zaista dobra tijela koja mogu pokazati. Kad se jedna od natjecateljica u showu pojavila u seksi crnoj haljini za rumbu njezin parner je zaplesao puno bolje nego na probama jer je u toj haljini još nije vidio i bio je oduševljen njenim izgledom, opisuje Su.

 

Haljine koje imaju više procjepa i koje pokazuju više mesa, kaže, tehnički su teže za izraditi, ali mnogi ih plesači žele.

 

- Znamo da je lako dobiti bodove na pokazivanju mesa i to nakon nekog vremena dosadi. Ponekad moramo inizistirati da se plesači ne razgolite previše, mada imaju dobro tijelo, otkrila je Su. Tako je natjecateljicu Olu morala uvjeravati da odjene haljinu u kojoj je bila zakopčana do grla i u kojoj se iz zavodnice pretvorila u anđela. Ola je na kraju to prihvatila i zavoljela haljinu, a njen partner Chris odmah je poprimio romantičnu prirodu kostima i to se pozitivno vidjelo u njihovom plesu.

 

Haljine i muški kostimi, osim što moraju otkriti, također moraju prikrivati nedostatke. Što su haljine postale oskudnije tako su se natjecatelji zabrinuli i krenuli na dijetu. Mada su kostimi uglavnom uspješni i izmamljuju uzdahe, Su ipak priznaje da za neke natjecatelje nisu uspjeli naći kostime koji im zaista odgovaraju i da se zbog toga osjeća loše.

 

Su i njezin tim od 30 ljudi kreira kostime za profesionalne plesače i zvijezde otkad je show započeo prije sedam godina. Svaka se haljina nosi samo jednom, a zatim se prodaje publici za do 16.000 kuna.

 

Drugi tim brine za make up natjecatelja, i to ne samo za šminkanje lica nego i za šminkanje tijela, kako bi se pokazali u puno sjaju.

 

Svaki ples ima i svoju frizuru, tako da frizerke ponekad imaju samo dvije minute između plesova da potpuno drukčije urede kosu natjecateljica.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije