Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
treći put

Opaka bolest joj se vratila: Slavna glumica odbrojava zadnje dane

Briljantin
Foto: YouTube screenshot, Pixsell
1/5
06.08.2019.
u 18:45

Zvijezda filma "Briljantin" Olivia Newton-John već nekoliko godina se bori s rakom, a u studenom prošle godine bolest joj se vratila već treći put.

Već niz godina Olivia Newton-John se bori s rakom koji se ne predaje. U studenom prošle godine vratio joj se treći put, a tada je ispričala kako ne želi saznati koliko joj je ostalo te da su joj šanse za izlječenje male.

- Sretna sam što sam kroz ovo prolazila već tri puta, a i dalje sam tu. Živim s tim. Kad ti dijagnosticiraju rak ili daju neku lošu dijagnozu, najčešće ti daju i neki vremenski period, kažu ti koliko ti je ostalo još - rekla je Olivia za strane medije i dodala:

- Istina je da te zapravo već sutra može udariti kamion, nikad ne znaš, tako da je svaki dan dar, posebno sada. Ako vjeruješ statistici, tako će i biti. Ako ti netko kaže da ti je ostalo šest mjeseci života, tako će i biti jer vjeruješ u to.

Foto: YouTube screenshot, Pixsell

Kod kuće uzgaja marihuanu jer joj uporaba kanabisa pomaže u simptomima, a inače se bavi prikupljanjem sredstava za istraživanje o utjecajima te biljke na rak. Zbog toga, da bi brže prikupila novac, prodaje odjeću koju je nosila u ulozi Sandy.

Prvi put je pobijedila rak 1992. godine, a onda se nemilosrdna bolest vratila nakon 20 godina. Prošle godine otkrila je kako se rak vratio i proširio.

 

Ključne riječi

Komentara 8

OX
oxymoron
19:05 06.08.2019.

Naslov je besraman.

PR
prajdali100
18:51 06.08.2019.

Šteta.Žena je ipak dala puno toga i postala legenda.

AD
ADLER
19:07 06.08.2019.

Život zna biti okrutan. Nekasa se u tren promjeni sve za 180°.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije