Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ima ozlijeđenih

Srušio se privatni avion slavne pjevačice!

Foto: Profimedia
1/7
06.08.2019.
u 16:30

Privatni avion pjevačice Alecie Beth Moore, poznatije kao Pink, srušio se prilikom slijetanja na danski aerodrom Aarhus.

U ranojutarnjim satima na pisti Aarhus aerodroma u Danskoj došlo je do pada aviona pjevačice Pink.  Avion se srušio na travnatu površinu, a vozila hitne pomoći došle su odmah nakon pada kako bi pružili pomoć unesrećenima, piše Metro.

Za vrijeme pada, u avionu je bilo deset putnika, među kojima je bio njezin menadžer, i troje članova posade. Pjevačica nije bila s njima, a tamošnji mediji izvještavaju kako su svi zadobili tek lakše ozljede.

Avion je letio u Dansku nakon nastupa u Oslu u okviru turneje "Beautiful Trauma". 
 

Pjevačica se još nije oglasila o padu aviona, a zasad je jedino poznato da nije otkazala koncert zakazan za srijedu u Stadium Casa Areni u Horsensu, Danskoj.

 

Ključne riječi

Komentara 4

SH
Shalan
18:51 06.08.2019.

Eto... beautiful trauma... svi živi.

TU
turbolet
07:49 07.08.2019.

Srušio se avion ?, Svi lakše ozlijeđeni. Vauuuuu. Što reći o autoru. 21461 pregleda. Živio senzacjjalizam

GU
Gumbar136
20:44 06.08.2019.

ja jedva imam privatni lagef.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije